מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לגיל שנה -3rot02/10/2013
ילד יונק 3-4 פעמים
אני מאוד מאוד רוצה להוריד הנקה בלילה.אך יש ערבים שלא אוכל הרבה בערב ולא שותה את כל הדייסה שאני מכינה לו.
אני מציעה לו דייסה טעימה של שיבולת שועל תמר על בסיס מים ועושה בבלנדר.
הוא עדיין אוכל פירות מרוסקים לעיתים פרי חתוך אבל לא חובב.
הוא אוהב דברים קשים כמו טוסט או קשה של לחם.
הוא אוכל טחיה קטיניות ומידי פעם קציצות או שינצל.
הוא רזה לגילו אבל בטווח.
הוא בבית ואנחנו משתדלים שיהיה לו סדר בארוחות
היציאות שלו תקינות
ונראה שקשה לו עכשיו בגלל שינייים
לרוב יושב ואוכל בכסא אוכל אבל יש גם מצבים שאוכל בגינה או מחזיק ביד בזמן טיול בעגלה.
(עוגייה או משהו אחר...)
אנחנו מנסים להציע מים בלילה אך הוא מסרב.
הוא רוצה את אימא:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לגיל שנה -3 - תגובה
דפנה רון02/10/2013rot שלום,
האם את יודעת לזהות מה הוא צריך כשמתעורר בלילה?
האם את יודעת אם זה רעב?
האם הוא מקבל הנקה גם במשך היום?
בגילו , אם הוא לא מקבל הנקה במשך היום הוא עשוי להיות רעב בלילה, ואז כדאי קודם לנסות לתת לו הנקה או בקבוק ביום. זהו הוא גיל שתינוקות עדיין יכולים להיות תלויים בחלב לתזונה, ואפילו יותר בתקופות של צמיחת השיניים.
אם הוספת הנקה ביום והוא עדיין מתעורר רעב בלילה, לא הייתי מנסה לתת לו יותר משהוא רוצה בארוחת ערב. חשוב מאד להיות קשובים ולהיענות לסימנים שלו כשהוא שבע. את יכולה לנסות להעביר אותו לבקבוק בלילה.. אפשר לקבל יעוץ מדיאטנית ויועצת שינה במקביל שיעזרו לך לברר מה הסיבה להתעוררות בלילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)