מעבר ממטרנה לסימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר ממטרנה לסימילאק
    סיון אביסרור
    18/10/2013

שלום רב

ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה ומשלבת גם פורמולה התחלתי עם מטרנה כי זה מה שבוא קיבל בבית החולים הילד סובל מגזים אך חשוב לציין כי הוא מוציא את הגזים ואף עם ריח חזק אני שוקלת לעבור לסימילאק קומפורט ממטרנה קומפורט האם יש טעם לשנות ואם הסימילק לא יתאים איך חוזרים למטרנה שוב ..?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר ממטרנה לסימילאק

הוספת תגובה

• מעבר ממטרנה לסימילאק - תגובה

תרצה שני
    18/10/2013

סיון לא ברור לי במה את משתמשת עכשיו כי אין מטרנה קומפורט, יש מטרנה דל לקטוז האם לזו התכוונת. סימילק ג'נטל גם הוא דל לקטוז ויש גם את הסימילק קומפורט שבו חלק מהחלבון מפורק בנוסף להיותו דך לקטוז.
    ממליצה להגיע לרופא הילדים שלכם להתיעץ לגבי מעבר מתמ"ל אחד לשני. הוא מכיר את הילד ויש בפניו כל הנתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מטרנה קומפורט!! את לא מעודכנת..

אמא ל- 4
    20/10/2013

היא נקראת מטרנה אקסטרה קומפורט, והיא נטולת לקטוז בתוספת פרוביוטיקה- מתאימה ביותר לתקופת הקוליק. אנחנו נותנים אותה והשיפור ניכר תוך יומיים. בקשי מהם דוגמיות ותנסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מטרנה קומפורט!! את לא מעודכנת.. - תגובה

תרצה שני
    20/10/2013

נכון יש את מטרנה אקסטרא קר קומפורט = ללא לקטוז עם חידק הראוטרי שאמור לעזור לקוליק, אפשר לנסות אותה, אך כמו שכתבתי בתגובתי הראשונה ממליצה שכל שינוי בתמ"ל יערך ביעוץ עם רופא הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל

סיון אביסרור
    21/10/2013

שלום לך

התחלתי להשתמש במטרנה אקסטרא קייר קומפורט הילד היה מוציא גזים עברתי לסימילאק קומפורט בהדרגה וכעת אני רואה שהילג מוציא פחות גזים השאלה כמה זמן לחכות כי זה נראה שהוא מתאמץ נורא ואיך אפשר שוב לחזור למטרנה אם בכלל אחרי שבוע שרק עברנו לסימילאק
    חשוב לצייו כי אני גם מניקה ברוב היום התחליפים אני נותנת בערך 3 ארוחות סהכ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל - תגובה

תרצה שני
    21/10/2013

לא נהוג לדלג הרבה מתמ"ל אחד לשני. סיון אם את מספרת שסימילאק קומפורט הוא מתארגן וסובל פחות מגאזים השארי איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמ"ל

סיון אביסרור
    21/10/2013

שלום לך

תודה על התגובה המהירה רק שלפי מה שאני רואה שההפך הוא הנכון עברתי לסימילאק ולפי איך שזה נראה על פניו המטרנה עשתה לו יותר טוב כי הוא היה מוציא גזים והרבה שעכשיו נראה כי הוא מתאמץ להוציא גזים וסובל השאלה כצה זמן לחכות אם אני רוצהלחזור למטרנה או שאני פשוט יעשה את זה בהדרגה או לחילופין להמשיל אם סימילאק ויתכן והוא יתרגל ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמ"ל - תגובה

תרצה שני
    21/10/2013

סיון לרוב צריך לתת למערכת העיכול של התינוק כמה שבועות כדי להסתגל לתמ"ל, מכיוון שכבר עברת הייתי משארת איתו עוד לפחות שבועיים שלושה לפני החלטה על שינוי/חזרה לתמל אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו