האם מותר שוקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר שוקו
    נאדיה
    06/11/2013

בת שנה וחודשים בגיל שנה גמילה מהנקת ביום ועכשיו גמילה גם מהנקת לילה ביומיים עד עכשיו היא מסרבת לשתות חלב כלשהו תמ"ל או חלב שקיות ,
    ביומיים האחרונים היא הסכימה לשתות שוקו בצהריים ולפני שינה האםפ זה בסדר
    ואם אני רוצה להחליף בחלב שקיות כמה לשים בבקבוק וכמה פעמים ביום כי אני לא רוצה לפגוע בארוחות שלה היא אוכלץ כל כך מסודר
    חשוב לציין שמעולם לא השתמשה בבקבוק זה היה הנקה בלבד ומים מכוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מותר שוקו

הוספת תגובה

• האם מותר שוקו - תגובה

ענת תבור
    07/11/2013

שלום נאדיה, לא מומלץ לתת שוקו לפני השינה, לא בצהריים ולא בערב. שוקו מכיל כמות גדולה של סוכר שנשאר בפה ומזיק לשיניים במהלך השינה. תינוקות יונקים שנגמלים לאחר גיל שנה מהנקה אינם זקוקים לתחליף כלשהו לחלב האם, הם פשוט עוברים לאכילה סדירה במהלך הארוחות. אין גם שום צורך לתת להם שתיה כלשהי מבקבוק של תינוקות אלא מכוס רגילה/ כוס לא נוזלת של פעוטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם שוקו- אז עדיף שוקו ביג

רוית
    25/11/2013

יש בו פחות סוכר והמון ויטמינים וברזל, עדיף על שוקולית או כמו שהבן שלי אומר: "שוקו עם שמש" (שוקו קנוי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו