מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים
    טל
    24/02/2014

היי
    בני בעוד שבוע יהיה בן חצי שנה.
    התחלנו בטעימות מחודש חמישי, בינתיים אכל תפו"א, בטטה, דלעת, גזר, קישוא ואבוקדו, אהב.
    לגבי מתן מים לשתיה, מאיזה גיל/שלב ניתן כבר לתת לתינוק מים?
    בעת הטעימות או רק במתן ארוחות מלאות?
    מכל מקום אני מקבלת תשובה אחרת, אשמח לקצת סדר בעניין זה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• מים - תגובה

תרצה שני
    24/02/2014

תותי שלום,
    מים נותנים החל מהשלב של ארוחות מוצקים שלמות, כלומר מגיל 1/2 שנה. בכל מקרה בחודשיים הראשונים לא צריך להיות בלחץ בנושא הכמות, עיקר הגשת המים בשלב זה היא להכיר את שתיית המים לתינוק, כך שכאשר הוא יגיע לגיל שבוע אוכל יותר מוצקים הוא יהיה מחובר כבר לשתיית מים וישתה בהתאם לצרכים כי מורידים חלק מהארוחות המכילות יותר נוזלים כמו תמ"ל/הנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נתתי מים ביחד עם המוצקים

אור
    26/02/2014

אני התחלתי עם המוצקים אבל הפרדתי מבקבוק ונתתי מכוס כמובן תבחרי כוס מיוחדת המותאמת לגיל הזה שלא ישפך או יהייה מהיר מדי אני משתמשת בכוס לא מטפטפת של טומי טיפי וזה עובד מעולה חשוב לתת נוזלים - גם גיליתי שפעמים הבן שלי מראה שהוא לא רוצה יותר אוכל ואז שותה מים ופתאום יש חשק לעוד..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו