מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר משלב 2 לשלב 3 בתמ"לענבל09/03/2014
שלום,
הבן שלי בן שנה בדיוק.
מתי כדאי להעביר אותו לשלב 3 בתמ"ל?
האם נגרם נזק אם נשארים בשלב 2?
אני שואלת מכיוון שהוא שותה נוטרילון ובשלב 3 יש תוספת של וניל ואני לא מתלהבת מזה.
האם אני יכולה להשאיר אותו בשלב 2?
הוא שותה 2-3 בקבוקים ביממה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר משלב 2 לשלב 3 בתמ"ל - תגובה
דפנה רון11/03/2014אינה שלום,
כאשר תינוק יונק, הרכב חלב האם משתנה במידה מסוימת בהתאם לגיל ולצרכים. כך גם ניסו להתאים את הפורמולות לפי שלבים המתאימים לצרכים של התינוק.
בשלב 3, למשל, יש יותר חלבון ומעט פחות פחמימה בהשוואה לשלב 2, וכן יכולים להיות שינויים קלים באחוז המנרלים והויטמינים.
ההבדלים הללו עשויים להיות פחות משמעותיים אצל תינוק בגילו שאוכל מגוון מאד- גם מזון עשיר חלבון (בשר/עוף/דגים/מוצרי חלב/קטניות בשילוב דגנים/ביצים) וגם ירקות ופירות.
אם האכילה שלו מגוונת , והוא שומר על גדילה לפי העקומה שלו, את יכולה להמשיך לתת לו שלב 2. אני מציעה לגשת לדיאטנית ילדים, אפשר דרך קופת החולים שאת שייכת אליה, ולהביא רישום תזונתי של שבוע, כדי שתוכל להמליץ לך ע"פ התזונה שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)