תינוק בן 3 שבועות - תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 3 שבועות - תזונה
    חגית
    06/04/2014

כשחזרנו מבי"ח ניסיתי להניק ואחרי שבועיים עברתי לסימילאק שזה מה שהוא קיבל חלקית גם בתינוקיה.
    הוא אוכל יפה בערך 60 מ"ג כל 3 שעות אבל מראה סימנים של אי נוחות בעיקר בשעות הערב הוא מסוגל לצרוח כמה שעות רצוף. אני שמה לב שהוא מתכווץ עם הרגליים לבטן ונהיה נוקשה. האם זה קשור לסימילאק, כדאי להעבור למטרנה? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 3 שבועות - תזונה

הוספת תגובה

• מטרנה אקסטרא קר. לנו זה מאוד עזר!

סיון
    07/04/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה תקופת הגזים

דיקלה
    08/04/2014

תנסי עיסוי בטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 3 שבועות - תזונה - תגובה

דפנה רון
    08/04/2014

חגית שלום,

כמו סיוון, אני ממליצה לנסות פורמולות שונות שמתאימות עצמן יותר לבטן רגישה, פורמולות של סנסיטיב, אקסטראקר, נוטרילון, למשל.
    וכמו דיקלה, אני ממליצה לשלב עיסויים בבטן.

כמו כן, נסי להאכיל האכלה הדרגתית שדרושה לה החזקת הבקבוק במאונך ולא בשיפוע, כך שזה מאפשר לו להכניס את האוכל בקצב היניקה שלו ובהדרגה שיכולה לעזור להפחית את הגזים.

דבר אחרון, האם את מכינה את הפורמולה בדיוק לפי ההנחיות?

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כנראה גזים.. כמו שהציעו לך

שירלי
    08/04/2014

תנסי לחפש תמ"ל שמתאים יותר לבטן רגישה, תתני תקופה ואם לא משתפר תנסי להחליף, אבל לא בקצב מהיר מדי, תני למערכת העיכול להסתגל לתמ"ל שאת בוחרת.
    מה שעוד מקל על גזים זה לתת גרפווטר וגם כמו שהציעו לך כאן עיסויי בטן. ובכלל כל מה שכרוך במגע - ערסול, תנוחת נמר על עץ וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברת לאקסטרה קר

חגית
    09/04/2014

התייעצתי בעוד כמה פורומים וזה גם מה שבנות אחרות ממליצות.
    אני אנסה גם תכשיר טבעי אני אתחיל בגרפווטר מקווה שיעזור באמת..
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו