תזונה לתינוקת בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 9 חודשים
    פנינה
    05/06/2014

שלום,

הייתי רוצה לדעת מהו התפריט לתינוקת בת 9 חודשים מבחינת כמות הבקבוקים שהיא אוכלת וכמות ארוחות המוצקים שיש לתת לה?
    כיצד ניתן לגוון את הארוחות?
    בבוקר אוכלת קערת פירות טחונים, בצהריים מרק עם ירקות/קציצה של בשר/הודו/קטניה
    בשעה 16:00התחלתי לתת מעדן גמדים במקום בקבוק
    מה נותנים בארוחת ערב?
    כמה פעמים בשבוע ניתן לתת גבינה?

תודה מראש,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוקת בת 9 חודשים

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת 9 חודשים - תגובה

תרצה שני
    05/06/2014

פנינה התפריט שלה נראה יופי, מעבר לארוחות שציינת ניתן להחליף את הגמדים מדי פעם בגבינה ואפילו עדיף כך את מורידה את כמות הסוכר שהיא נחשפת אליו. בקבוקים בהתאם לבקשה שלה כלומר עוד 3-4 ביום. אגב זה הזמן להתחיל להחשוף אותה לאוכל אצבעות אם עדין לא עשית זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק מסרב לאכול גבינה

פנינה
    06/06/2014

תרצה שלום,

הסיבה שאני נותנת לתינוקת שלי גמדים היא מכוון שהיא מסרבת לאכול גבינה לבנה. כיצד אוכל לשכנעה לאכול מוצרי חלב?
    כמו כן, אני מועכת לה את המרק עם הקציצה במזלג, אך היא אוכלת כמה כפיות ומסרבת להמשיך לאכול. רק אם אני טוחנת לה את היא אוכלת. מה עושים?

תודה מראש,

פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק מסרב לאכול גבינה - תגובה

תרצה שני
    06/06/2014

לגבי הגמדים ניתן לערבבו עם גבינה כך שלפחות המתיקות שלו תהיה מופחתת.
    תהליך המעבר לאכילה של אוכל מוצק הוא בשלבים, בשלב ראשון את נותנת אוכל מעוך במזלג ורק בשלב הבא קוביות. את מוזמנת לראות איך זה נעשה בסרטון המצורף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו