מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סידור ארוחות עם תחילת משפחתוןגלית14/06/2014
שלום!
בני יהיה בן חצי שנה בעוד שבוע וביום ב׳ נכנס למשפחתון.
עד כה סדר היום שלו היה:
6/7- הנקה
10/11- 1/2 ארוחת פירות 1/2 הנקה
14:00 ארוחת ירקות עם עוף / הודו 200 גר׳ + כ15 מל מים
17:00 הנקה
20:00 הנקה
עכשיו כשהוא נכנס למשפחתון, שעות הארוחות משתנה
ואני לא מצליחה להבין איך לסדר את ההנקות.
ב8:30 הם אוכלים ארוחת פירות
בסביבות 12 הם אוכלים צהריים מרק ירקות.
אשאיר לו עוד בקבוק שאוב.
האם לבקש שיאכילו ב16:00 ואז אניק ב20:00, או
לבקש שיאכילו ב15:00, ואז להניק ב17:30 ואז שוב ב20:00?
אולי יש הצעות נוספות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שאני אותו בשש בבוקר כשיקום
גלית14/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידור ארוחות עם תחילת משפחתון - תגובה
דפנה רון15/06/2014גלית שלום,
ראשית, בהצלחה עם הכנסתו. האם בנית לו מעבר הדרגתי מהנקה לבקבוק? אם עדיין לא, אני ממליצה להתחיל בתהליך הדרגתי כדי שיקל עליו לקבל את השינוי. ייתכן שיידרש יותר זמן משבוע.
לגבי סדר היום, מתי תוכלי להניק אותו חוץ מב-6 בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה במשפחתון
גלית15/06/2014בעלי מאכיל אותו בקבוק של חלב שאוב מספר פעמים בשבוע מרגע הלידה בכדי שיתרגל לבקבוק. באם לזה הכוונה במעבר הדרגתי?
לגבי הבוקר: יוצאת לעבודה בשבע, כך שלכל המאוחר יכולה להניק בשש וחצי.
השאלה שלי יותר לגבי האכלות צהריים ערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה במשפחתון - תגובה
דפנה רון26/06/2014קצת באיחור, לא ראיתי שחזרת אלי,
לשאלתך, אני ממליצה להניק כשהוא חוזר מהמסגרת ולא לחכות ל20:00,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)