המתקה של סימילאק איזומיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המתקה של סימילאק איזומיל
    ליטל
    09/08/2014

היי כולם! אני ליטל אמא צעירה לתינוק מתוק בן 3 חודשים שאובחן כאלרגי לחלב לפני כחודש (שלשל והקיא כחודשיים) ומאז מקבל סימילאק איזומיל (על בסיס חלבון סויה) לפני שעברנו לאיזומיל הנסיך הקטן היה אכלן גדול ואכל 150 מל מהרגע שעברנו לאיזומיל הוא מסרב לאכול (אוכל בערך 50 ומתחיל לבכות) רואים שהוא רעב ושהוא פשוט נגעל מהטעם. ניסיתי להמתיק לו עם 2 כפיות סוכר ענבים ואכן נרשמה הצלחה והקטנציק אכל את כל הבקבוק. השאלה שלי היא האם יש דרך בריאה יותר להמתיק לו את הבקבוק? אני ממש לא רוצה להמתיק לו כל ארוחה בסוכר אבל אם לא הוא פשוט לא אוכל. יכול לאכול רק 50-80 וזה ממש לא מספיק לתינוק בגילו. נאמר לי שניתן להוביף כמה טיפות דל תמצית וניל אבל בכל התמציות שמצאתי כתוב שמכילות אלכוהול ואין דבר כזה תמצית טהורה שהיא ללא..ממש לא יודעת מה לעשות. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המתקה של סימילאק איזומיל

הוספת תגובה

• המתקה של סימילאק איזומיל - תגובה

ענת תבור
    09/08/2014

את יכולה פשוט להוסיף טיפת תמצית וניל סינטטית ללא חשש. בנוסף לזה אפשר להתחיל עם 2 כפיות סוכר ענבים ולהוריד בהדרגה את הכמות עד שיתרגל לטעם החדש והפחות מתוק. הפחתה של כרבע כפית בכל יומיים-שלושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת אם אפשר..

ליטל
    09/08/2014

תמצית וניל סינטטית הכוונה היא לפשוטה כזאת לאפייה (קראתי דיש בה לא מעט חומרי טעם וריח ומשמרים) או לטהורה עם האלכוהול (35%)? ומה לגבי מחית וניל מצאתי אחת כזאת שנראת יחסית טהורה (מצרפת תמונה). לגבי הסוכר ענבים-במידה ואמשיך לתת לו בכל בקבוק כפית-כפית וחצי למשך תקופה האם זה לא יגרום לו לנזק בעתיד? ומה אם יסרב לקבל בלי הסוכר? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת וניל וסוכר

ענת תבור
    10/08/2014

התמצית שמצאת נראית מעולה, תשתמשי בה. אל תדאגי לגבי הנזקים של סוכר הענבים, לא יקרה מזה שום נזק בכמויות האלה ואני מאמינה שלאחר שהתינוק יתרגל לטעם לא תהיה בעיה להפחית את כמות הסוכר בהדרגה כפי שהמלצתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו