מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    טלי
    03/11/2014

על סף יאוש: הבן שלי בן תשעה וחצי חודשים. רק עכשיו התחיל לאכול פירות ומרק במקום בקבוק. על ארוחת ערב אין בכלל מה לדבר. מסרב להכניס לפה כל דבר שלא נוזלי. יורק מיד. יש לציין שבמבה אוכל בכיף... בטיפת חלב אמרו לי שמדובר בהפרעת אכילה שמחייבת טיפול ושאפילו כבר קצת מאוחר. מבחינת אחוזון טיפת חלב, אין שום בעיה. הוא באחוזון הגבוה. מישהי יכולה לשתף, לומר, לתת רעיונות מנסיון אישי???? תודה לכולן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

דפנה רון
    05/11/2014

טלי שלום,

האם היית אצל קלינאית תקשורת המתמחה באכילה?
    אם לא, אז קודם הייתי בודקת שמבחינת ההתפתחות והבשלות לאכילה, הכל בסדר ושאין מה שמפריע. אולי לפני שאת קובעת איתה, ספרי לה שהוא אוכל במבה ותראי מה היא תגיד.

אחר כך, אם קלינאית תיקשורת אומרת שהכל בסדר, את יכולה להיות רגועה ולתת לו לעבור בקצב שלו. יש תינוקות שבתקופת יציאת שיניים לא אוהבים מוצקים וזו יכולה להיות תקופה ארוכה כיוון שיציאת השיניים מתרחשת עוד הרבה לפני שאנחנו רואים אותם בחוץ.

בכל מקרה אם את ממשיכה להיות מודאגת, עדיף לפנות ליעוץ אצל דיאטנית תינוקות/ילדים כדי לאפשר עזרה מעמיקה יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו