מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה וארבע חודשים אוכלת ממש מעטאיריס18/11/2014
התינוקת שלי אוכלת ממש מעט ובכמויות קטנות. בשקילה האחרונה שברה אחוזוני גובה ומשקל וירדה לאחוזון 9 במשקל (הייתה בערך אחוזון 20), וירדה באחוזון הגובה מאחוזון 64 ל 42. עד עכשיו הייתי עוצרת את ההאכלה שלה כשהיא הייתה מוציאה לשון ומראה שאינה מעוניינת להמשיך. אולם לאור הירידה המתמשכת באחוזונים בזמן האחרון אני מנסה לשדל אותה להמשיך לאכול והיא אכן ממשיכה. אני יודעת שאומרים שאסור לשדל ושצריך להפסיק ישר כשהתינוק מראה סימני שובע וזה מה שהייתי עושה. הבעיה היא שרוב הפעמים היא הייתה מפסיקה לאכול אחרי מספר כפיות די קטן, ועכשיו כשאני משדלת אותה להמשיך לאכול היא ממשיכה. האם תקין? או שאני יוצרת לה בעיה? בנוסף ניסיתי להוסיף לה פדישור בימים שהיא אוכל ממש מעט. אתמול היא כמעט לא אכלה ארוחת צהריים אז נתתי מנה של פדישור והיא שתתה הכול אבל זה כל כך השביע אותה שהיא סירבה לאכול ארוחת ערב. אז חשבתי להוסיף לה כפית או שתיים לבקבוק החלב שהיא מקבלת לפני השינה. האם זה בסדר? האם הוספת פדישור יכולה ליצור בעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה וארבע חודשים אוכלת ממש מעט - תגובה
תרצה שני20/11/2014איריס שלום,
ממליצה להגיע לדיאטנית ילדים שתנחה אתכם. היא תקבל את סדר היום של הילדה ותוכל להתרשם ממדי הגדילה שלה.
פדיאשור ממלא יותר מתמ"ל רגיל כי הוא עשיר יותר בקלוריות. יש דרכים אחרות להעשיר את תזונת הילדה אם רוצים בכך, אך שוב כדי שזה יהיה מקצועי צריך להגיע לדיאטנית ילדים בקופה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)