מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תחליף חלב אינפמילנטע28/04/2015
שלום, יש לי תינוקת בת 7 שבועות שנולדה בשבוע 34+5 אבל נולדה "מוכנה" ולא הייתה בפגיה, עולה יפה במשקל. אני כמעט ולא מניקה אותה אלא שואבת ונותנת לה מבקבוק. מכיוון שאני לא מצליחה את כל ההאכלות לשאוב אני נותנת לה בממוצע פעמיים ביום תחליף חלב. ניסיתי לתת לה מטרנה פגים, מטרנה שלב 1 רגיל ומטרנה אקסטרה קומפורט ללא לקטוז. היא מאוד סובלת מגזים וגם מעצירות (עושה פעם ביומיים שלושה) ונראית כל הזמן שהיא מתאמצת. הרגשתי שעם הקומפורט הגזים קצת נחלשו אבל עדיין הייתה עצירות. הרופאה אמרה לי לתת לה אינפמיל כי זה יעזור לה לעצירות. מאז כבר יומיים שהיא סובלת ממש, כל הזמן בוכה וכמעט לא ישנה. בדקתי בגוגל על האינפמיל וראיתי שבכלל זה מומלץ לתינוקות עם ריפלוקס (היא פולטת קצת מידי פעם אבל אין לה ריפלוקס) ואימהות שדיווחו שזה דווקא עושה עצירות. האם הרופאה טעתה? מה לעשות? האם אפשר אחרי יומיים לחזור חזרה לקומפורט? היא ממש מסכנה וכואב לי לראות אותה במצב כזה.
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תחליף חלב אינפמיל - תגובה
דפנה רון30/04/2015נטע שלום,
שווה לנסות, וכןף אם תראה בתוך כמה ימים שהפורמולה לא עוזרת, את יכולה לחזור לפורמולה הקודמת.
קחי בחשבון שייתכן זמן הסתגלות לטעם, כך שגם אם היא לא מראה עניין מייד - תני לה כיומיים לנסות ולהתרגל לטעם.
אם כל זה לא יעזור, צריך לברר יותר לעומק ולהציע פתרונות נוספים לעזור לה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)