תזונת תינוק בן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק בן 8 חודשים
    א
    21/06/2015

שלום
    התינוק שלי בן שמונה חודשים וכמה ימים. לפני כשבוע התחלתי לתת לו בטיבר 1-2 כל יום. האם אני טועה? האם עדיף לקנות הבייביס המיוחדים לתינוק?

שאלתי קודם לגבי הזמן בין הארוחות, אני מבינה שזה שונה בין תינוק לאחר. התינוק שלי שמנמן ואני רוצה לתת לו רק מה שצריך ולא יותר. אני לא מצליחה להבין אם הוא בוכה מרעב או סתם רוצה להתפנק, אם אני מציעה לו לאכול הוא פותח פה גם אחרי הארוחה. במיוחד בקבוקי תמ"ל ובסקוויטים הוא אוהב. הייתי רוצה בכל זאת לדעת אחרי מנת מחית פרות (בלי אבוקדו או טחינה) כמה לחקות? גם אחרי מנת אורז ובשר.

אנא תשובתכם
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק בן 8 חודשים

הוספת תגובה

• תזונת תינוק בן 8 חודשים - תגובה

תרצה שני
    21/06/2015

שלום א,
    איני ממליצה על פתי בר לתינוקות. אם את רוצה לתת לו משהו ביד עדיף לתת חתיכת קשה של לחם ולראות איך הוא מסתדר.
    הדרך לדעת אם הילד רעב היא לנסות לעניין אותו בדברים שאינם אוכל ואם הוא עדין חסר שקט לתת לאכול. לאחר ארוחת פרי המכילה רק פירות ללא תוספת טחינה ילדים יכולים להיות רעבים גם לאחר שעה וחצי עד שעתיים וחצי ושלוש. זה תלוי בילד.
    כדי למנוע השמנה אפשרי לו לזחול ולנוע על הרצפה כמה שיותר, אם מסוגל אפילו לטפס על מדרגות בהשגחה כמובן. ואל תשכחי לתת מים בין הארוחות.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו