מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב אוכל לתינוקטניה23/08/2015
שלום רציתי לדעת איך אני יכולה לחשב כמה גרם ליום אוכל התינוק .
נתנו נוסחה כמה צריך אוכל לאכול אבל אני רוצה לחשב כמה גרם הוא אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב אוכל לתינוק - תגובה
תרצה שני23/08/2015טניה שלום,
אני חייבת לומר שאיני בעד הנוסחה הזו. אני פוגשת ילדים בני אותו גיל ואותו משקל וכל אחד מהם אוכל כמות שונה. אין שום סיבה לחשב כמה אוכל הילד. כל עוד האכלה נערכת בהתאם לדרישה שלו והוא שומר על עקומות הגדילה שלו, אין צורך להכנס לנקודה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל
טניה23/08/2015היי . אני יודעת אבל בגלל שהוא נולד פג אז הרופא שלי אומר לי לבדוק פחות או יותר כמה עולה בגרמים וכמה אוכל הילד כדי שהוא לא ירד במשקל ואני לא יודעת איך לחשב כמה גרם הוא אוכל ביום וכמה נכון לתת לו אוכל וכמה פעמים ביום
הוא נולד בשבוע 33 במשקל 1710 והיום הוא כמעט בן 5 חודשים בעוד יומיים ושוקל בערך 6300 ואוכל 150 5 פעמים ביום האם זה נכון או לא ומה הנוסחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל - תגובה
תרצה שני23/08/2015טניה אני חושבת שאת צריכה להגיע לדיאטנית ילדים שתערוך את כל החישובים ותעזור לך. זה מגיע לך מקופת החולים שלך. לא חושבת שאת צריכה לעשות חישובים אלה, ובמקביל לא נוהגת לתת תשובות לשאלות משקל ברשת. צריך לראות את התקדמות הילד על העקומות ולקבל מידע נוסף שיאפשר הערכה אם הוא אוכל מספיק ואם לא לתת המלצות מתאימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)