מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק מסרב למוצקיםשירן14/09/2015
שלום רב,
בני הן ה9 חודשים בררן מבחינת המוצקים, אני מבשלת ומכינה לו מגוון סוגים של מזונות אך הוא מסרב לאכול אותם ומעדיף את הבקבוק (מטרנה).
את הטעימות עברנו כבר מלפני כחמישה חודשים ועדיין אם הוא מסכים לאכול זה רק מספר כפיות בודדות, ולאחר מכן צורח שרוצה בקבוק.
במעון אומרים שהוא מסכים לאכול יותר מכפיות בודדות, גם פירות מרוסקים וגם מזון בצורתו הרגילה.
אני ממש מיואשת. בטיפת חלב אומרים שהוא על האחוזונים הנמוכים ביותר. לא משנה כמה שאני מנסה לגוון ולנסות להאכיל אותו, הוא פשוט מסרב.
מה עושים במצב כזה? אני חוששת שזה ימשיך עוד זמן רב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק מסרב למוצקים - תגובה
תרצה שני14/09/2015שירן שלום,
ישנם תינוקות שלא מסתדרים עם מזון טחון, לאותם תינוקות אפשר להתחיל עם אוכל אצבעות כלומר לתת להם את הירקות הרקים לא טחונים. למשל, בטטה, תפוח אדמה, גזר רך, וכדומה. חפשי ביוטיוב BLW.
לגבי נושא המשקל שלו, בקשי מרופא הילדים הפנייה לדיאטנית ילדים בקופה שלך שתעזור ותתאים לכם המלצות אישיות בהתאם לילד.
חשוב לא להלחץ ולהלחיץ אותו. הוא עדין במסגרת הנורמה ההתפתחותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)