תינוק מסרב למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק מסרב למוצקים
    שירן
    14/09/2015

שלום רב,
    בני הן ה9 חודשים בררן מבחינת המוצקים, אני מבשלת ומכינה לו מגוון סוגים של מזונות אך הוא מסרב לאכול אותם ומעדיף את הבקבוק (מטרנה).
    את הטעימות עברנו כבר מלפני כחמישה חודשים ועדיין אם הוא מסכים לאכול זה רק מספר כפיות בודדות, ולאחר מכן צורח שרוצה בקבוק.
    במעון אומרים שהוא מסכים לאכול יותר מכפיות בודדות, גם פירות מרוסקים וגם מזון בצורתו הרגילה.
    אני ממש מיואשת. בטיפת חלב אומרים שהוא על האחוזונים הנמוכים ביותר. לא משנה כמה שאני מנסה לגוון ולנסות להאכיל אותו, הוא פשוט מסרב.
    מה עושים במצב כזה? אני חוששת שזה ימשיך עוד זמן רב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק מסרב למוצקים

הוספת תגובה

• תינוק מסרב למוצקים - תגובה

תרצה שני
    14/09/2015

שירן שלום,
    ישנם תינוקות שלא מסתדרים עם מזון טחון, לאותם תינוקות אפשר להתחיל עם אוכל אצבעות כלומר לתת להם את הירקות הרקים לא טחונים. למשל, בטטה, תפוח אדמה, גזר רך, וכדומה. חפשי ביוטיוב BLW.
    לגבי נושא המשקל שלו, בקשי מרופא הילדים הפנייה לדיאטנית ילדים בקופה שלך שתעזור ותתאים לכם המלצות אישיות בהתאם לילד.
    חשוב לא להלחץ ולהלחיץ אותו. הוא עדין במסגרת הנורמה ההתפתחותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו