מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מסימילאק לחלב פרהליאור24/01/2016
היי,
הבנות שלי בנות 1.3 ולאחרונה העברתי אותן מלשתות בבוקר בקבוק סימילאק לבקבוק חלב פרה. בנוסף לבקבוק הן אוכלות חצי מאפין ביתי (בריא) כל אחת.
האם זה בסדר ומומלץ לשתות חלב פרה כל יום במקום הסימילאק? יש המון דעות לכאן ולכאן ואני מנסה להבין מה יהיה הכי טוב לבנות שלי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מסימילאק לחלב פרה - תגובה
ענת תבור26/01/2016כעיקרון אין מניעה מלתת חלב פרה לילדים מעל גיל שנה. ככלל, נושא החלב מאוד שנוי במחלוקת ובוודאי שלא נפתח כאן דיון בעניין. בדקי האם נראה לך שהחלב לא עושה להן איזושהי תגובה שלילית ואם לא, לעניות דעתי כבעלת מקצוע המשיכי לתת להן את החלב. כמובן שכמו כל מזון אחר לא כדאי להפריז במתן מוצרי חלב פעמים רבות ביום אך כוס חלב בבוקר היא בהחלט בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
ליאור26/01/2016ענת, תודה רבה על התגובה.
כתבת לא להפריז במתן מוצרי חלב: אני נותנת לבנות בקבוק חלב בבוקר (150cc), בנוסף בערב פרוסת לחם עם קוטג' + פנקייק שמכינה מ-3 כפות גבינה. זה בגדול. סביר בעיניך?
תודה רבה,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת - תגובה
ענת תבור27/01/2016זה נשמע לי סביר בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)