משקל תינוק 8 חודשים ותיאבון לא משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל תינוק 8 חודשים ותיאבון לא משהו
    אמאלה
    04/04/2016

שלום ,
    שלחתי פה שאלות בפורום שנענו. תודה!
    בני בן 8 חודשים חלה יחסית הרבה, עכשו החלים ממחלה שמאופיינת באפטות בשקדים, בלשון. לא אכל כמעט שבועיים כמו שצריך, טיטולים יחסית ריקים... ייאוש!
    העלה 100 ומשהו גרם כמעט בחודש. (כנראה ירד במשקל כי ראו עליו ועכשו 6930 , לפני חודש 6780) האחות טיפת חלב המליצה לשים במטרנה חצי כפית שמן
    שאלתי היא מה עדיף מבחינה קלורית - חמאה/ שמן? מה משמין יותר?
    יש לציין שלא נלחצים ממנו בכלל, (הפוך ממני) לי עדיין נראה שדורש בדיקה מקיפה יותר. שללנו חוסר ברזל, ההמוגלובין 11.2 רופא אומר שזה תקין.
    האם מומלץ לתת אורקטין , תרופה שמגבירה תאבון? העלייה איטית ממש, גם בגלל מחלה וגם כי כמויות האוכל קטנות (בקושי 90 מ"ל) מה לעשות כדי להגדיל ארוחה? לרווח שעות? לא ממש עבד לי... (ז"א גם שאוכל אחרי 4 שעות במקם 3 אוכל אותה כמות)
    מיואשת, עזרו לי):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

אמאלה
    04/04/2016

המשך לשאלתי,
    כמו"כ מוצאת את עצמי נותנת תמ"ל כי אוכל מעט מוצק ואני חוששת שנשאר רעב.. לא משתף הכי פעולה
    מה אפשר לתת בגילו? אפשר לקבל מתכונים ? המלצות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל תינוק 8 חודשים ותיאבון לא משהו - תגובה

תרצה שני
    05/04/2016

אמאלה שלום,
    העשרה תזונתית של תינוק צריכה להעשות ע"י דיאטנית ולא אחרות טיפת חלב, כאשר מול הדיאטנית יש את כל הנתונים של עקומות הגדילה ודגם הגדילה של ההורים.
    איני חושבת שמקצועי יהיה לתת לך הנחיה בנושא ברשת. בקשי מרופא הילדים שלך הפנייה לדיאטנית ילדים בקופה או הגיעי באופן פרטי לאחת כזו.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו