מה לעשות בנוגע לתינוק בן שנה שנראה קטן לגילו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בנוגע לתינוק בן שנה שנראה קטן לגילו?
    אמא ל2
    10/07/2016

שלום, אני מתייעצת פה לפעמים... בני עוד חודש בן שנה. קיבל המלצה לאינפטריני נמצאים אצל דיאטנית והאמת שזה לא ממש עוזר... ניסינו מה שאמרה.. ילד פשוט גדל לאט לאט...
    עושה רושם שלא משמין בכלל. אוכל גג 120 מטרנה. גם מוצק בכמויות קטנות. ואני כבר אובדת עיצות.
    כולם חושבים שהוא בן 8 חודשים. מתסכל. נשלל ציליאק. ברזל תקין. מה יכול להיות.? אני מוטרדת. רופא ילדים טוען שהכל נראה בסדר.. שהוא קטן כי אני קטנה(מה שבכלל לא נכון, אני 1.60 סביר לגמרי) מה יש לעשות? לפנות לאינדוקרינולוגיה בגיל כזה??
    לתשובה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות בנוגע לתינוק בן שנה שנראה קטן לגילו? - תגובה

תרצה שני
    10/07/2016

אמא שלום,
    מה זה אומר קטן? האם שומר על אחוזון המשקל שלו? מה קורה עם אחוזון האורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך וסליחה על הדיליי

אמא
    30/08/2016

בהמשך להודעה האחרונה ולשאלתך.
    בני נולד על אחוזון 10 וירד .
    כעת באחוזון 3
    חלה ירידה עקב אשפוז בעקבות דלקת ריאות, מחלות, שיניים
    והוא גם נולד קטן..
    באורך באחוזון 3 .. בן שנה וחודש 69.5 ס"מ
    מרגישה שאף רופא לא נלחץ כמוני, אומרים שזה נכון שהוא קטן אבל הוא חיוני ובריא...
    לא מסכימה עם זה.
    שוקל כעת 7730

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך וסליחה על הדיליי - תגובה

תרצה שני
    31/08/2016

ממליצה להגיע לדיאטנית ילדים שתוכל לעשות הערכה של הגדילה שלו על העקומות ביחד עם הערכה תזונתית ולשקול אם יש צורך לתסף את התזונה שלו ואיך לעשות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו