מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות בנוגע לתינוק בן שנה שנראה קטן לגילו?אמא ל210/07/2016
שלום, אני מתייעצת פה לפעמים... בני עוד חודש בן שנה. קיבל המלצה לאינפטריני נמצאים אצל דיאטנית והאמת שזה לא ממש עוזר... ניסינו מה שאמרה.. ילד פשוט גדל לאט לאט...
עושה רושם שלא משמין בכלל. אוכל גג 120 מטרנה. גם מוצק בכמויות קטנות. ואני כבר אובדת עיצות.
כולם חושבים שהוא בן 8 חודשים. מתסכל. נשלל ציליאק. ברזל תקין. מה יכול להיות.? אני מוטרדת. רופא ילדים טוען שהכל נראה בסדר.. שהוא קטן כי אני קטנה(מה שבכלל לא נכון, אני 1.60 סביר לגמרי) מה יש לעשות? לפנות לאינדוקרינולוגיה בגיל כזה??
לתשובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות בנוגע לתינוק בן שנה שנראה קטן לגילו? - תגובה
תרצה שני10/07/2016אמא שלום,
מה זה אומר קטן? האם שומר על אחוזון המשקל שלו? מה קורה עם אחוזון האורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך וסליחה על הדיליי
אמא30/08/2016בהמשך להודעה האחרונה ולשאלתך.
בני נולד על אחוזון 10 וירד .
כעת באחוזון 3
חלה ירידה עקב אשפוז בעקבות דלקת ריאות, מחלות, שיניים
והוא גם נולד קטן..
באורך באחוזון 3 .. בן שנה וחודש 69.5 ס"מ
מרגישה שאף רופא לא נלחץ כמוני, אומרים שזה נכון שהוא קטן אבל הוא חיוני ובריא...
לא מסכימה עם זה.
שוקל כעת 7730* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך וסליחה על הדיליי - תגובה
תרצה שני31/08/2016ממליצה להגיע לדיאטנית ילדים שתוכל לעשות הערכה של הגדילה שלו על העקומות ביחד עם הערכה תזונתית ולשקול אם יש צורך לתסף את התזונה שלו ואיך לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)