כאבים ובכי אצל התינוק לאחר הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ובכי אצל התינוק לאחר הנקה
    נטי
    12/07/2016

תינוק בן חודש רוב היום לא רגוע בוכה סובל מכאבי בטן וגזים.
    בזמן האחרון כל פעם אחרי ההנקה אני שומעת את הבטן עובדת וגם באיזור הטוסיק מרגישה כמו פעילות כלשהי,העניין הוא שבסיום ההנקה הוא מתחיל לשחרר גזים,מתכווץ ולא נרגע נהיי אדום מרביץ עם הרגליים ונראה כאילו מתאמץ.
    אני רק מניקה אותו,האם זה הגיוני שחלב אם עושה כאלו תופעות? אולי יש לו בעיה לפרק את החלב שלי?זה קורה ב 90 אחוז מהפעמים שאני מניקה ולא רק בערב ואחר הצהריים כמו שמוגדר הקוליק,אלא במהלך כל היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה נורמלית

רונה
    13/07/2016

כשתינוק אוכל זה מייצר פעילות מעיים ולכן הרבה פעמים האכלה מלווה בגזים שמשתחררים או בקקי.

(אגב זה גם קורה אצל מבוגרים)

הנקה נעימה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ובכי אצל התינוק לאחר הנקה - תגובה

דפנה רון
    01/08/2016

נטי שלום,

אין לתינוק שלך בעיה לפרק את החלב שלך,

אולי יש מרכיב מסוים בתוך החלב שמקשה על העיכול.
    יש נשים שמנסות להוריד דברים רבים מהתזונה כדי להשפיע על החלב, אך לא תמיד ניתן לראות הבדל בגזים.
    יש מקרים בהם מורידים מוצרי חלב בקר ורואים הבדל משמעותי בגזים.
    את יכולה לבדוק אם יש הבדל כשאת מורדיה מוצרי חלב. אם את רואה שעוזר, אפשר להרכיב לך תפריט מאוזן ללא מוצרי חלב.

בכל מקרה, גם אם את לא עושה את השינוי בתזונה, התקופה של הגזים קצרה והיא תחלוף ברגע שהתינוק יזוז יותר. ובינתיים את יכולה אחרי הארוחה לשים אותה שכוב עם בטן על הברכיים שלך ולטפוח קלות על הגב שלו. זה עוזר להקל על הכאבים ולהוציא את הגזים.

את מוזמנת להתייעץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו