כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים
    דפנה
    26/08/2016

שלום לכולם,

הבת שלי בת 6.5 חודשים וסיימה בהצלחה את שלב הטעימות. היא מאוד אוהבת אוכל מוצק ולכן סדר הארוחות שלה הוא כזה: 7:00 בקבוק חלב אם/תמ"ל; 11:00 קערת פירות מאוד מפנקת (תפוח שלם תמר אגס שלם וכפית שקדיה או טחינה) אציין שהיא מסיימת את כל המנה; 15:00 קערה שלמה של מרק ירקות עם עוף; 18:30 בקבוק תמ"ל/חלב אם.
    השאלה שלי אם בין השעה 7 בבוקר לשעה 15 בצהריים יש צורך לספק לה ארוחה נוספת מאחר ופירות לא נחשבים לארוחה. אציין כי בתי נשארת באחוזון 50 כמעט מאז שנולדה ואף פעם לא בוכה כי היא רעבה. מבחינת המשקל נראה לי שאין בעיה אך חשוב לי לדעת אם היא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צריכה. אשמח לקבל את חוות דעתכם.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים - תגובה

תרצה שני
    29/08/2016

דפנה שלום,
    האם מקבלת לאכול גם במהלך הלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים

דפנה
    02/09/2016

שלום ותודה רבה על המענה המהיר!
    הבת שלי בדרך כלל איננה אוכלת במהלך הלילה מאחר וישנה לילות שלמים.
    האם את ממליצה להוסיף לה ארוחה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות ארוחות לתינוקת בת 6.5 חודשים - תגובה

תרצה שני
    02/09/2016

תינוק שרעב יתעורר ויבכה כדי לקבל לאכול. כיון שאינה מתעוררת כנראה אוכלת מספיק עבורה, בעיקר ששומרת על אחוזון המשקל שלה. כרגע 50% מהארוחות שלה הן מוצקים 50% תמ"ל. לרוב בגילה הצעיר אנחנו ממליצים על יחס שונה שבו יש יותר ארוחות של תמ"ל. האפשרות היא להקטין את ארוחות המוצקים, כך תבקש לאכול לעיתים תכופות יותר ואז ניתן יהיה להכניס בקבוק נוסף בסדר היום שלה. או את ארוחת המוצקים להוריד לסרוגין ארוחת פרי/מרק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו