מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה שלא אוכלת ביציםליאור09/01/2017
היי,
הבת שלי (בת 2.2) לא אוכלת ביצים בחודשים האחרונים. היא לא מוכנה לאכול חביתה שאני מכינה לה, בביצה קשה היא מסכימה לעיתים רחוקות מאוד לאכול את הלבן בלבד. אני מקפידה להציע לה לעיתים קרובות בכל זאת, והיא גם רואה את אחותה התאומה אוכלת חביתה, אך עדיין לא מסכימה לאכול. באיזו דרך ניתן בכל זאת לשלב ביצים בתפריט שלה, כך שלא יהיו לה חוסרים מבחינת תזונתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ביצה חיונית למניעת חסרים תזונתיים?
דפנה רון14/01/2017ערב טוב ליאור,
אין צורך לאכול ביצה, אם היא לא רוצה. תכתבי לי אילו מזונות אחרים היא אוכלת ואוכל להגיד לך אם הם מספקים את הערכים הדרושים במקום ביצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
ליאור15/01/2017היי דפנה,
היא אוכלת עוף, לחם מחיטה מלאה, גבינה 5%, יוגורט 3%, בננות ותפוחים, מעט ירקות, פסטה מחיטת דורום, פתיתים, לעיתים אפונה ובשר בקר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דפנה רון16/01/2017ליאור שלום,
הביצה מספקת חלבון ושומנים מהחי, וממה שרשמת , יש לה מקורות אחרים לחלבון ולשומן מהחי: עוף, בשר בקר ומוצרי חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שלא אוכלת ביצים
ענת תבור14/01/2017שלום ליאור. לילדים רבים יש נטיה להפסיק לאכול מאכלים מסויימים לתקופות זמן מסויימות וזה בסדר וטבעי. כל מה שיש בביצים ניתן לקבל ממקורות מזון אחרים ולכן אין צורך לפחד ממחסורים. ובתשובה לשאלתך השניה, ביצים נמצאות בלביבות, פשטידות, קציצות, עוגות ועוד, כך שגם משם היא אולי מקבלת מעט מהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת
ליאור15/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)