מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לבת 8 וחצי חודשיםמאיה21/03/2017
הבת שלי בת 8.5 חודשים. ממוצעת באחוזונים.
בבוקר היא יונקת בסביבות 6.
בגן מקבלת בקבוק שאוב סביב 8
ב 10 - 10 וחצי מנת פרי
ב 12 וחצי מרק
ב-3 וחצי בקבוק תמל
ובערב שוב יונקת
אוכלת מאוד יפה את ארוחות המוצקים ואף מאכילה את עצמה באוכל ששמים על המגש.
בימים האחרונים אמרו לי בגן שהיא רוצה להשתתף בארוחת הבוקר (זו שלפני שנת הבוקר ומנת הפרי). היא ממש דורשת והם נותנים לה מעט עגבניה מקולפת, ביצה קשה וכו'.
אני לא חושבת שזו ממש ארוחה שלמה אבל השאלה היא האם זה לא המון אוכל?
והאם ארוחה כזו יכולה להחליף בשלב מסוים את הבקבוק השאוב?
לפי מה שאני יודעת ארוחת מוצקים שלישית יכולה להתבסס בגיל הזה אבל דווקא כארוחת ערב מוקדמת. האם בגיל 9 חודשים להוסיף ארוחה ערב (רביעית) של מוצקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לבת 8.5 ח'
תרצה שני21/03/2017מאחר ובתך מתעניינת ומבקשת לאכול ניתן לצרף אותה לארוחת הבוקר בגן. זו יכולה להפוך לארוחת המוצקים השלישית שלה במהלך היום. ואז בבית תתנו לה הנקה. ממליצה לשנות את סדר ולפתוח פער גדול יותר בין ארוחה לארוחה. שעתיים זה זמן מעט קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)