תינוקת מסרבת חלב פרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מסרבת חלב פרה
    נדין
    02/10/2017

שלום,
    התינוקת שלי בת שנה וחצי, שוקלת בטווח 9.5 - 10 ק"ג, עד עכשיו הוא נזנת מתמ"ל נוטרלון a.r פעמיים ביום, פעם בבוקר ופעם בערב לפני השינה כמובן בנוסף לאוכל בית מגוון . אני מנסה לעבור איתה לחלב פרה שהיא מסרבת וכן מסרבת כל סוג תמ"ל אחר אפילו הנוטרלון הרגיל, היא אוכלת מוצרי חלב בצורה יפה מעדנים, יוגרט וכו אבל את חלב הפרה בקושה היא אוכלת 50 מ"ל בכל פעם גם עם הוספת דבש או שוקלית, אני כן מעוניינת להפסיק את הar וכן לעבור לחלב פרה בלי השלכות לא טובות על בריאותיה, האם אפשר לעזור לי??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת מסרבת חלב פרה

הוספת תגובה

• תינןקת מסרבת חלב פרה

ענת תבור
    02/10/2017

שלום לך. אני לא לגמרי מבינה למה בעצם את מתעקשת לתת לה לשתות חלב פרה. בגיל שנה וחצי ובעת שקיימת אכילה מגוונת כפי שאת מתארת, כולל מוצרי חלב אחרים, אין שום צורך לשתות חלב או לקבל תחליף חלב כלשהו. פשוט תני לה לאכול את הארוחות הרגילות וזה הכל. בדיוק כפי שאת עצמך לא חייבת לשתות חלב, כך גם היא לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו