הפסקת הנקה. לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה. לא ברור
    מור
    10/01/2018

שלום.
    אני מניקה כבר חודשיים וחצי וכרגע לקראת סוף חופשת הלידה וחזרה לעבודה. יש לי 2 שאלות:
    1. מה הדרך הכי טובה לשלב תמ״ל? האם עליי לשים לב לדברים מסוימים?
    2. בתי בת חודשיים ושבועיים שוקלת 4.880 קילו. בטיפת חלב אמרו לי שהיא לא עלתה כמו שצריך במשקל ושהיא צריכה לאכול 8 פעמים ביום. הסברתי להן שבזמן האחרון התינוקת לא מתעוררת בלילה לאכול, אפילו יותר מ 6 שעות והן הורו לי להעיר אותה. כך עשיתי מאז השקילה אבל היא מתעוררת, אוכלת 5 דק ונרדמת שוב כאילו שהיא לא רוצה לאכול יותר. מצד שני, אני רואה שכתוב על גבי האריזה של התמ״ל שתינוקת בגיל 2-3 חודשים צריכה לאכול רק 5 פעמים ביום. אם כן, מה נכון? למה יש פער בין מס הארוחות והאם עליי להתעקש ולהעיר אותה בלילה? האם המשקל שלה לא תקין?
    תודה על העזרהק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה. לא ברור

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה

דפנה רון
    15/01/2018

מור שלום,
    קודם כל חשוב שהתהליך יעשה בהדרגה, כלומר שתתחילי לחשוף לבקבוק ואז אחרי שבוע תחליפי הנקה בבקבוק - כך שכשאת חוזרת לעבודה תדעי שהיא כבר יודעת לקחת בקבוק - למנוע תסכול גדול מאד. אם לא הולך בקלות, אני ממליצה לעשות זאת בליווי הדרכה.
    לגבי להעיר בלילה, יש גישות שונות. אני לא בעד, מה עוד שלפי התגובה שלה, היא לא מעוניינת.
    אם בבדיקה חוזרת יש עיכוב בגדילה, חשוב שתלכי לייעוץ בנושא. ואז גם ייעצו לך לגבי מספר ארוחות- אין מספר ארוחות שנכון לכל התינוקות ואולי צריך להתאים לה אישית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו