מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 6.5 חודשים לא רוצה לאכוליסמין26/07/2008
הבת שלי בת 6.5 חודשים היא יונקת חוץ מי זה היא מסרבת למטרנה לאוכל ואם היא אוכלת זה בערך 2 כפיות קטנות היא גם בקושי שותה מים רק ציצי אמרו לי שכדי ליגמול אותה אני פשוט צריכה להפסיק להניק והיא בסוף תהיה רעבה אז היא תשתה מטרנה ואז תאכל . האם זה נכון לעשות כך ??? ומה עוד אני יכולה לנסות בטיפת חלב אמרו לי להיות סבלנית וזה הכל אבל זה נימשך ככה כבר חודשיים ובעוד חודש אני צריכה להכניס אותה למעון. אם יש למישהו עצות בבקשה תיתנו לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליסמין
כוכבית דוידיאן27/07/2008יסמין היקרה, ראשית שאלתי היא האם את שואבת גם חלב ומאכילה אותה מבקבוק, במידה ולא חשוב שתרגילי אותה לבקבוק עם חלב שלך שאוב, במידה והיא לא תסכים תנסי לתת למישהו אחר לתת לה את הבקבוק.
היא פשוט יודעת שאצלך זה רק הנקה.
במידה והיא כלל לא תסכים מהבקבוק תנסי פיטמת גמילה שנראית כמו קשית רחבה וגמישה.
צריך הרבה סבלנות ואל תוותרי.
אשמח לשמוע ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יסמין27/07/2008לא אני לא שואבת אבל אני ינסה . ומה אם אוכל כשאני נותנת לה לאכול וזה ניראה לה מוזר בגרון היא פשוט מקיאה. זה יסתדר ברגע שהיא תפסיק לינוק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
יסמין27/07/2008ושחכתי לישאול איפה אני קונה את פיטמת הגמילה כי הלכתי לברר חיפשתי שאלתי מוכרות מה יכול לעזור לי ולאף אחת לא היה להציע לי משהו מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסמין
כוכבית דוידיאן27/07/2008לאוונט יש פיטמת גמילה, נראית כמו קשית רחבה וגמישה.
לגבי המרקם של האוכל, זה רק עניין של זמן עד שהיא תתרגל, אבל אל תוותרי בגלל זה על ההנקה, תמשיכי לנסות, את הפירות או הירקות תטחני לה כמה שיותר דק כמו גרבר, את יכולה להוסיף לה לזה גם חמאת שקדים(שקדיה)שמוסיפה הרבה טעם ומרקם נעים וגם המון רכיבים תזונתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)