מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה
    חלי
    27/07/2008

שלום רב ומזל טוב על פתיחת הפורום החשוב הזה ! בתי בת חודש, אוכלת מטרנה. נולדה במשקל 3.900 וכעת שוקלת 4.400. האם העליה במשקל תקינה? (לפני שבועיים היינו בטיפת חלב ונאמר לנו שהתנוקת לא עולהמספיק במשקל...) מאז אני מתעקשת להאכיל אותה 90 מ"ל בכל האכלה ולא מוותרת לה גם אם היא נרדמת באמצע או מוציאה את הבקבוק מהפה... בלילה היא מתעוררת על שלוש שעות לאכול, אך ביום היא דורשת לאכול כל שעתיים- פעם אוכלת 60 מ"ל, פעם 90, פעם 40, פעם 50 וכו'... השאלה שלי- האם תקין? האם לזרום עם הילדה או להתעקש על שעות קבועות? ושאלה נוספת- כפית של מטרנה מתאימה ל60 מ"ל מים. אם אני צריכה להכין 90 מ"ל אני יכולה להעריך חצי כפית או שעלי להכין 120 מ"ל (שתי כפיות מלאות) ולזרוק כל פעם 30 מ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה

הוספת תגובה

• לחלי

כוכבית דוידיאן
    28/07/2008

ראשית מזל טוב יקירה, , הסירי דאגה מעל ליבך, תינוקות הם לא גרף, כל אחד מתפתח בקצב שונה, בטיפת חלב הולכים לפי עקומות גדילה, אבל התינוק לא תמיד יודע את זה :-).
    הצפי לעליה במשקל הם כ 200 - 250גרם בשבוע, אבל התינוקת עוד קטנה, היא רק נולדה ולוקח לעיתים קצת זמן עד שהיא מתרגלת לסדר היום.
    לגבי הכנת המטרנה, מכינים כף ל 60 מ"ל מים. לא מכינים חצי כפית.
    את יכולה להכין 120 זאת אומרת 2 כפות מטרנה ולפני שאת נותנת לה את הבקבוק נשפחי לבקבוק אחר את ה 30 הנותרים עד הארוחה הבאה, אם היא לא נגעה בזה אפשר לשמור במקרר לכמה שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חלי
    28/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו