מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכיבים בתמ"לטלי05/08/2008
שלום ד"ר חוה, רציתי לדעת האם זה נכון שרכיבים כמו נוקלאוטידים, פרוביוטיקה ואומגה 3 הם רכיבים אשר מייקרים את תחליף החלב? האם זה נכון שתחליפי החלב שמכילים את שלושת רכיבים אלו הם איכותיים יותר? כמה קריטי אם תינוק לא יקבל אותם בתמ"ל? כי אני הבנתי שיש תחליפים שכן מכילים את כל הרכיבים הללו וחלק אינם. איך יודעים מה הכי טוב עבור הבייבי שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
ד''ר חוה סולם05/08/2008ראשית, חשוב לציין שאין כל קשר ביני לבין חברות התמ"ל השונות, כך שאתן לך את דעתי בלבד.
אני מניחה שתוספת של אותם רכיבים באמת מיקרת את המחיר של התמ"ל, מה גם שברור שחשיבותם מבחינה תזונתית היא חשובה מאוד.
היום החברות השונות חותרות כדי ליצר תחליף חלב שיהיה הכי קרוב לחלב אם ובכל תקופה אנו רואים תוספות שונות וחדשות בתמ"ל.
חשוב גם לציין שהבסיס הוא אותו הבסיס, מכיוןן שצריכת החמרים אצל התינוק לא משתנה וחייבת להיות קבועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי07/08/2008רק דבר אחד לא ברור.. אם המחיר יקר, והתחליפים מכילים רכיבים שמדמים חלב אם, זה בעצם אומר שתמ"ל שעולה יותר- מכיל יותר רכיבים חיוניים להתפתחות התינוק- כלומר איכותי יותר? כמו כל מוצר בשוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח יותר יקר. כמו אופטימיל ואדוונס.
מייקי11/08/2008ההבדל הוא בין מזון רגיל למזון פרימיום. תחשבי על זה כמו על מכשיר סלולארי דור ראשון, לעומת דור שלישי. והמחיר הוא עניין אישי. לי לא איכפת כמה זה יעלה. בשביל עוד כמה שקלים בחודש, אני מעדיפה לתת משהו טוב יותר. אבל כמו שאמרתי, זה עניין אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי חלב
כוכבית דוידיאן11/08/2008קימות בשוק היום 3 חברות עיקריות לתחליפי חלב:
מטרנה, סימילאק ואופטימיל.
ראשית חשוב לציין שכולן באישור משרד הבריאות ולכן מתאימות לתינוק הישראלי.
מעבר לכך,כפי שידוע לי, גם מטרנה וגם סימילאק עורכות מחקרים ובדיקות כדי ליצר תחליף חלב איכותי, לגבי אופטימיל אין לי תשובה כי אינני מכירה אותו.
שיקולים נוספים שיכולים לעמוד על הפרק : ארץ היצור של תחליף החלב, האם יש לי כתובת לפנות, האם זאת חברה שמוכרת בשוק והרבה תינוקות כבר התנסו, מהם התקנים בהם עומד התחליף, מהם הרכיבים המוספים הנמצאים, מהו כמות הברזל בתמ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי..
טלי11/08/2008אני דווקא חושבת שותק בשוק לא מוכיח טיב של מוצר- זה אומנם מרגיע לדעת שאת לא הראשונה שמתנסה בו אבל הרי גם קוקה קולה היתה פעם מוצר חדש בשוק ותראו לאן היא הגיעה.. אני מאמינה שגיוון ומתן אפשרויות יכולים רק לתרום בכל סוגי המוצרים שקיימים בשוק ובעיקר בתחליפי החלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)