איך להוריד ארוחות בלילה לבן שנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד ארוחות בלילה לבן שנה?
    סאשה
    27/08/2008

שלום, בני בן שנה (נולד פג בשבוע 35 והיה פחות מ- 2 ק"ג), במהלך הלילה מתעורר בשעה 12 לאכול בקבוק, לאחר מכן בשעב 2.5 ובין 4 ל5 לפנות בוקר וכל זה לאכול בקבוק. כשנתתי לו מיים הוא נרגע לכמה דקות ואז שוב פעם התחיל לבכות. אני עייפה מהיקיצות הללו ואשמח לשמוע איך אפשר לגמול אותו מאכילת לילה לפחות משתי האכלות שאחרי שעה 12 בלילה. חשוב לציין שהוא עדיין מתחת לעקומות ושוקל 8 ק"ג. תודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא קיבלתי תשובה, יש סיבה?

סאשה
    04/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסאשה

כוכבית דוידיאן
    04/09/2008

היי סאשה, ראשית חשוב לדעת מה הכמות שהוא אוכל, שנית , את יכולה להוסיף לו דייסה לתמ"ל ולהגדיל את הכמות,כמו כן אני ממליצה למשוך אותו בין הארוחות שיאכל כמות גדולה יותר וכך יהיה שבע לאורך זמן רב, למטרנה יש תוספת בשם לילה טוב, כדאי לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו