שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    יבגניה
    03/10/2008

שלום רב אני מאוד מודאגת לגבי התינוק שלי בן 5 חודשים אשר אוכל מעט מאוד כ-600 גרם ליום, בהשוואה למה שהוא אכל כאשר היה בן חודשים כ-1200 גרם ליום. הוא שוקל 7760 גרם. תוך 10 ימים הוא עלה רק ב-140 גרם, לעומת קילו קילו וחצי בחודש ב-3 חודשים ראשונות (הוא נולד 2400 גרם). מה שהכי מטריד אותי זה שהוא יכול לאכול בין 100 ל-180 גרם של סימילק ואחר כך עושה הפסקה עד ל-8 או 9 שעות. לא בוכה, תמיד משחק, מחייך, צוחק. עשינו לו בדיקות דם ושתן הכל בנורמה, אבל מה זה יכול להיות שהוא לא מבקש אוכל כמו פעם כל שעתיים שלוש או 4 שעות. סך הכל הוא אוכל 4 או 5 ארוחות ביום זה לדעתי מעט מאוד לתינוק בן 5 חודשים. מה עלי לעשות? לאיזה מכון לפנות כי בקופת חולים שלי הרופאים אומרים שהוא חייב לאכול , אבל לא רואים את הסיבה להרגלי אכילה שלו מעטים. ייתכן וניתן לפנות לפרופסור או למכון פרטי שיבדקו אותו כמו שצריך? האם את יכולה להמליץ על מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• ליבגניה

ד''ר חוה סולם
    04/10/2008

שלום רב!
    תינוק מעל 4 ק"ג מאכילים מידי 4 שעות בממוצע, תוך 5 חודשים תינוקך השלים את צרכיו,
    אכילה כמו בהתחלה עלולה לגרום ללעודף תאי שומן בעתיד, כנראה שתינוקך מאזן את
    עצמו, משקלו התקין של תינוק בגיל שנה עדיף שלא יעלה על 10 ק"ג, (חומר למחשבה)
    בגיל 6 חודשים מתחילים עם פירות וירקות, כך שבאופן טבעי כמות הקלוריות תרד.
    אז.....אם את רוצה לפנות ל רופא כמובן האמא היא הקובעת. מדוע לא להסתפק ברופא
    קופת החולים לפי סיפורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יבגניה
    05/10/2008

תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו