מספר שאלות משקל ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות משקל ועוד
    חגית
    11/11/2008

הפורום מדהים ועוזר המון. יש לי ילד בן 7 חודשים ואני נעזרת הרבה בפורום. וראיתי בהרבה שאלות ותשובות את ההמלצה של ממרח שקדייה. סליחה על הבורות, מספר שאלות - מהו ממרח שקדייה? מהם מרכיביו? היכן ניתן להשיגו? ומה תרומתו למזון עבור הילד? האם הוא תחליף למזון מסויים או רק כתוספת? בני יונק עדיין הנקה מלאה. עם שילוב של פירות בבוקר וירקות בצהריים. מנסה לשלב לו תחליף חלב עם דייסה אך לא מעוניין כלל דוחה זאת מיד מפיו. ניסיתי לתת לו באמצע הלילה במקום הנקה והוא אכל את התחליף + דייסת קורנפלור באמצע הלילה. הוא פחות הרגיש בשינוי מכיוון שזה ככה מתוך שינה הוא אוכל. אך בזמן עירנות לא מסכים כלל. הוא בן 7 חודשים ושוקל 7500 ק"ג - אני מנסה להוסיף את הדייסות כי בטיפת חלב אמרו לי שהוא צריך לעלות במשקל קצת. ולכן נלחצתי קצת שאולי היניקה כבר לא מספקת אותו. הוא יונק הרבה בלילה יחסית. אני משלבת לו את הדייסות בתוך הפירות, ובמרק מוסיפה דייסת אורז. מה דעתך בנוגע למשקל . הילד רגוע מאוד ופעיל מאוד . הוא התחיל לזחול בגיל 4 חודשים, ונעמד מגיל 5 חודשים. הוא מאוד מאוד פעיל יושב משחק מתהלך עם הכסא וכו.. יתכן שפעילותו משפיעה על המשקל. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות משקל ועוד

הוספת תגובה

• לחגית

כוכבית דוידיאן
    12/11/2008

שקדיה היא חמאת שקדים, כמו טחינה, מומלצת כתוספת למחית הפירות או הירקות, עשירה בסידן , ברזל וחומצות שומן.

לגבי בנך, אולי כדאי שתנסי לשאוב מהחלב שלך ולהרגיל אותו כך לאכילה מבקבוק, דייסה אל תוסיפי עד שהוא יתרגל לטעם של תחליף החלב. גם לגבי פיטמת הבקבוק כדאי שתנסי מספר פטמות שאולי אם אחת מהם הוא ירגיש נוח יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו