יעוץ בתזונה בן 8.5 חודשים בבקשה הלפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ בתזונה בן 8.5 חודשים בבקשה הלפ
    טלי
    15/11/2008

שלום רב, בני בן ה8.5 חודשים הוא ילד פעלתן{על אף שלא זוחל עדין} ומוציא המון אנריגה נראה לי שדי ירד במשקל ביומיים האחרונים, התזונה שלו עד לשלושה ימים האחרונים הייתה מורכבתמ ארוחת בוקר ראשונה כ 100 CC מטרנה לאחר מכן ארוחת 12{כי באמצע ישן} פירות 200 CC: אגס , תפוח, בננה, אבוקדו ותוספת 2 ביסקוויטי פתיבר טחונים., כעבור שעה וחצי 80 CC מטרנה ואז ארוחה הבא מרק 150 CC . לאחר שעתיים עוד 80CC מטרנה ובלילה לפני שינה 100 CC מטרנה. ב3 לפנות בוקר כמו שעון שוויצרי 180 CC מטרנה וזהו ליממה...... - דייסות הוא לא אוהב בבקבוק ניסתי לתת בכפית בתחילה אכל וכעת מסרב בתוקף ניסיתי : ארוז, קונפלור ווניל ולכולן אותה תגובה:לא! - בימים האחרונים הוא לא רוצה לאכול מרק בכלל{דלעת, קישוא, בטטה, גזר תפח"א סלרי פטרוזיליה הודו נקבה} חוסם את פיו ויורק את הפירות עוד איכשהוא אוכל אבל ם לא בכמות גדולה דייסות כבר לא מוכן בבכלל לאכול ויוצא שמגדיל פערים בין ארוחות של שלוש וחצי ארבע שעות.... מוצק הוא לא אוכל בכלל רק טחון , אין לו שיניים עדין, אני מאוד חוששת שתזונתו לא מספיקה לו מה דעתך? כיצד עליי לפעול מה עליי להציע לו שיאכל ויקבל את כל הדרוש לו ....בבקשה עזרי לי אני על סף יאוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי

טלי
    16/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

כוכבית דוידיאן
    19/11/2008

בכל מקרה, בנתיים אם הוא לא מוכן לאכול ארוחה מסויימת, חשוב שתשלימי לו עם תמ"ל.
    אני ממליצה לך לנסות לחזור קצת אחורה, זאת אומרת, להתחיל כמו מגיל חצי שנה שהתחלת איתו את הפירות והירקות.
    במשך מספר ימים הגישי לו רק את המרק הירקות, ללא הבשר. בהמשך תוסיפי לו את ההודו (את יכולה להסמיך לו את זה עם שיבולת שועל או אורז - לא הדייסה).
    אחרי שהוא יאכל זאת היטב, חיזרי לארוחת הפירות, שוב כל פרי בניפרד, אתיכולה להוסיף לו גם שקדיה, היא מוסיפה טעם, ערך תזונתי גבוהה ותורמת למרקם נעים.
    הקפידי שיהיה מרווח הגיוני בין ההארוחות ושהילד יגיע רעב לארוחה, גם אם הוא מאותת לך על רעב, המתיני עוד מספר דקות, חשוב שתהי חזקה ואל תשברי, זאת בדיוק התקופה שבה את עדין יכולה לעזור לו לעצב את הרגליו.
    זה לא יהיה קל אבל לאחר מספר ימים זה כבר יצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טלי
    20/11/2008

אנסה ליישם את שהצעת לי ואעדכן בהמשך תודה רבה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו