בעיית סירופ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית סירופ
    קרני
    20/11/2008

הרופא נתן לפצפונת (7 וחצי חודשים) סירופ לריכוך הצואה היא מסרבת לקחת בכל תוקף ניסיתי עם האוכל - לא הצלחתי לעבוד עליה... ניסיתי לבד בכפית - אין מצב אי אפשר עם שתיה כי היא לא שותה אי אפשר בבקבוק - היא מסרבת לבקבוק בלי קשר (יונקת) מה עושים??? נתתי לה עגבניה עם שמן זית שזיף כל בוקר שום דבר לא עוזר אוכלת 3 ארוחות של מוצקים (מרק עוף ודייסה - מסרבת לפירות) יונקת בבוקר ובלילה ופעמיים באמצע הלילה (האם זה מספיק הנקה? יותר מדי אוכל?) מה עוד אפשר לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית סירופ

הוספת תגובה

• סירופ לפיצפונת

ד''ר חוה סולם
    20/11/2008

שלום רב!
    לפי כל האינפורמציה והטיפולים שנתת לתינוקת כנראה שהיא מאבדת נוזלים ע"י הזעה או ומתן
    עודף של שתן. יתכן שסירובה לאכול פירות מפחית את כמות הנוזלים.
    אני מציעה לנסות לתת לה מיץ קלמנטינות עם רסק תפוח-עץ מסוג חרמון (כמובן התפוח ללא הקליפה) או מיץ תפוחים טבעי ללא סוכר עם תמר מרוסק היטב (ללא הקליפה)
    היות מאת מניקה אני ממליצה שתאכלי לפחות 3 פירות ליום ויותר נוזלים בתוספת למה שהינך
    אוכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירופ לפיצפונת

ד''ר חוה סולם
    20/11/2008

שלום רב!
    לפי כל האינפורמציה והטיפולים שנתת לתינוקת כנראה שהיא מאבדת נוזלים ע"י הזעה או ומתן
    עודף של שתן. יתכן שסירובה לאכול פירות מפחית את כמות הנוזלים.
    אני מציעה לנסות לתת לה מיץ קלמנטינות עם רסק תפוח-עץ מסוג חרמון (כמובן התפוח ללא הקליפה) או מיץ תפוחים טבעי ללא סוכר עם תמר מרוסק היטב (ללא הקליפה)
    היות מאת מניקה אני ממליצה שתאכלי לפחות 3 פירות ליום ויותר נוזלים בתוספת למה שהינך
    אוכלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

קרני
    20/11/2008

אנסה לתת לה מיץ! מקווה שיהיה שיפור. האם במקביל כדאי לרדת מארוחת מוצקים אחרת ולהחליפה בהנקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו