מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התינוק פולטלריסה03/12/2008
בוקר טוב, התינוק שלי בן 4 חודשים בעוד שבוע. אוכל סימילאק 180CCארבע פעמים ביום בשעות קבועות. ישן כל הלילה מ20:00 עד 8:00 בערך. אחרי כל ארוחה הוא פולט כמויות גדולות. לפעמים הוא פולט 3 שעות אחרי הארוחה. היציאות שלו השתנו מפעם ביום לפעם ביומיים-שלושה. חשוב לציין שהוא כל הזמן פלט מאז שהוא נולד... אני לא רואה שינוי בהתנהגות שלו, הוא רגוע ושמח. לאחרונה התחיל להתעורר בלילות. קצת בוכה, אני נותנת לו מוצץ והוא נרדם. השאלה שלי אם זה בסדר שהוא פולט ככה? 3 שעות אחרי הארוחה? זה אומר שהוא לא מעכל את האוכל? על הקופסא של סימילאק כתוב שתינוקות בגיל ובמשקל שלו צריכים לאכול 5-6 פעמים ביממה 180CC. הוא אוכל רק 4 פעמים. אז הפליטות שלו לא כי הוא אוכל יותר מידי....? כתבתי כל כך הרבה... מקווה שתענו לי מהר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללריסה
כוכבית דוידיאן03/12/2008למעשה יכולים להיות כאן מספר גורמים: 1) שהוא אוכל כמות גדולה ממה שהוא צריך - אני ממליצה לך לנסות ולהקטין לו את המנות ולהקטין את הפערים בין הארוחות ככה האוכל יתעכל טוב יותר. את גם יכולה להוסיף לו רכיב ביו לתינוקות אותו את יכולה לרכוש בכל חנות טבע (אני מכירה ABCדופילוס של סולגר אבל יש גם לחברות אחרות.)
2) או שהוא סובל מריפלוקס, זה מצב שלמערכת העיכול קשה להחזיק באוכל ולכן התינוק פולט, אבל מכיוון שציינת שהתינוק רגוע ועולה במשקל אני ההיתי בוחרת באפשרות הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)