9.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 9.5 חודשים
    אמא דואגת
    07/12/2008

שלום בני בן 9.5 חודשים נולד 3.310 כיום שוקל 8.200 קטן ביחס לעקומה לפני שהוא הולך לישון בבוקר בצהריים ובערב מבקש לאכול תמ"ל + דייסה. כ שהוא מתעורר אני מגישה לו לאכול והוא לא כל כך מעוניין היות והוא שבע כבר בהמשך שאני מנסה להאכיל אותו הוא אוכל כמה כפיות מכל דבר שאני מגישה לו (אם זה פירות בבוקר או מרק בצהריים) הוא מעדיף לאכול מבקבוק את התמ"ל. מה ניתן לעשות בכדי שלא יישן עם הבקבוק אלא יהיה יותר רעב וכך יוכל אוכל מזין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    9.5 חודשים

הוספת תגובה

• לאמא דואגת

כוכבית דוידיאן
    07/12/2008

אמאלה יקרה, אני מניחה שאת יודעת את התשובה :-).
    גם כאן מעבר להכל נמדד כושר העמידה שלנו לעומת הילדים, כמה חזקים אנחנו יכולים להיות לעומת הרצונות שלהם.
    חשוב שתפתחי פערים בין הארוחות, לא לרוץ להכין בקבוק ברגע שהוא מבקש אלא רק כעבור לפחות 3-4 שעות מאז הארוחה האחרונה (עדיף 4 שעות), חשוב לתת לו להגיעה רעב לארוחה ולא לוותר לו בעיניין הבקבוק, הוא צריך לדעת שאוכלים מה שיש, זה שהוא קטן לא צריך להלחיץ אותך ולהריץ אותך לבקבוק, מעבר לכך כדי לפתוח לו את התיאבון, ישנה פורמולה על בסיס שמרים בשם "ביוסטראט" את יכולה למצוא אותה בבית טבע /פארמים ולהגיש לו לפי מינון רשום, הפורמולה הזאת היא על בסיס שמרים, עשירה בויטמיני B ומצויינת לילדים שיש להם בעיות עם תיאבון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו