מעבר לאוכל מוצק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לאוכל מוצק
    חיים חדשים
    21/12/2008

בני בן חצי שנה התחלתי לפני שבוע טעימות של ירקות הוא רק יונק ואני לא מקפידה על הפסקה של כמה שעות בין יניקה ליניקה (אני לא עובדת) משום שההנקה היא גם שתייה ,ואין לי אפשרות לשאוב משום שבני הוא ילד עירני ופעיל וישן במשך היום 20 דקות בכל תנומה לסירוגין.שאלתי האם במצב הנ"ל אני יכולה לעשות לוח זמנים ביניקה ולשלב את הארוחת ירקות בניהם?והאם אפשר לתת מים מינרלים מורתחים?תודה ויום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לאוכל מוצק

הוספת תגובה

• המשך לכוכבית

חיים חדשים
    21/12/2008

שלום לאחר כתיבת התגובה המשכתי לעין בשאלות של נשים ונתקלתי בתשובה של סדר יום לתינוק בן חצי שנה קודם כל ברצוני לשבח אותך ואת האתר אני מוצאת מידע לשאלותי באתרך וזה עוזר לי המון,דבר נוסף בני שוקל 7.200 והיום הוא בן חצי שנה האם 180CC זה מספיק ארוחת ירקות לבני תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא היקרה

כוכבית דוידיאן
    28/12/2008

ראשית בנך בן חצי שנה ואת בהחלט יכולה להגיש לו מים בין הארוחות, חשוב מאוד שבשלב זה כבר תשמרי על סדר יום קבוע, גם כדי להקל לו על מערכת העיכול.
    זהו גם השלב לעבור לאכילת מוצקים: המלצה על אכילת פירות בארוחת עשר ומרק ירקות בצהרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו