מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לאוכל מוצקחיים חדשים21/12/2008
בני בן חצי שנה התחלתי לפני שבוע טעימות של ירקות הוא רק יונק ואני לא מקפידה על הפסקה של כמה שעות בין יניקה ליניקה (אני לא עובדת) משום שההנקה היא גם שתייה ,ואין לי אפשרות לשאוב משום שבני הוא ילד עירני ופעיל וישן במשך היום 20 דקות בכל תנומה לסירוגין.שאלתי האם במצב הנ"ל אני יכולה לעשות לוח זמנים ביניקה ולשלב את הארוחת ירקות בניהם?והאם אפשר לתת מים מינרלים מורתחים?תודה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לכוכבית
חיים חדשים21/12/2008שלום לאחר כתיבת התגובה המשכתי לעין בשאלות של נשים ונתקלתי בתשובה של סדר יום לתינוק בן חצי שנה קודם כל ברצוני לשבח אותך ואת האתר אני מוצאת מידע לשאלותי באתרך וזה עוזר לי המון,דבר נוסף בני שוקל 7.200 והיום הוא בן חצי שנה האם 180CC זה מספיק ארוחת ירקות לבני תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא היקרה
כוכבית דוידיאן28/12/2008ראשית בנך בן חצי שנה ואת בהחלט יכולה להגיש לו מים בין הארוחות, חשוב מאוד שבשלב זה כבר תשמרי על סדר יום קבוע, גם כדי להקל לו על מערכת העיכול.
זהו גם השלב לעבור לאכילת מוצקים: המלצה על אכילת פירות בארוחת עשר ומרק ירקות בצהרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)