בן 9.5 חודשים לא רוצה תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9.5 חודשים לא רוצה תמ"ל
    שרי
    22/01/2009

שלום, בני בן 9.5 חודשים, אוכל יפה מאוד פירות מרוסקים, מרק עוף, ירקות, מעדני חלב. עד גיל חצי שנה ניזון רק מתמ"ל, הבעיה היא שמאז שהתחיל לאכול מוצקים, כמות תחליף החלב שהוא מסכים לשתות יורדת והגענו למצב שהוא בוכה ומתנגד בכל פעם שהוא רואה בקבוק חלב והוא לא מסכים גם בכוס או בכפית. הוא שותה כ-80 סמ"ק רק בבוקר, כשהוא עוד ישנוני. בחודש האחרון הוא לא כל כך רוצה לאכול גם דייסות ואני צריכה לעשות ממש "שמיניות באוויר" כדי שיאכל קצת דייסה. אני פוחדת שהוא לא יקבל את כל הויטמינים והמינרלים שנמצאים בתמ"ל מה אפשר לעשות? אני ממש מיואשת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשרי

כוכבית דוידיאן
    22/01/2009

הלוואי והיה לי מטה קסמים לכל התינוקות העקשניים. ההיתי רוצה אחד גם בשבילי:-).
    בכל מקרה, לא לרדוף אחריו עם האוכל אבל יחד עם זאת, אולי כדאי ללכת צעד אחד אחורה וכשהוא רעב להגיש לו תמ"ל ולא משהו אחר. רק לתקופה קצרה עד שהוא "יחזור לעצמו".

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו