תינוק שמסרב לאכול ער!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שמסרב לאכול ער!!!
    אושר
    24/01/2009

שלום רב, בני בן 4.5 חודשים (הוא סובל מקלאב פוט ועבר ניתוח בכף הרגל לפני חודש מאז נועל נעליים מיוחדות ששומרות על פיסוק)- בעבר היה אוכל כמו שעון כל 3 שעות (יום+ לילה) כעת לאחר הניתוח סבל מחוסר תאבון והייתי מאכילה אותו בשינה על מנת שלא יתייבש חלילה. מאז כבר חודש הוא מסרב לאכול כשהוא ער ולפעמים הוא צורח מרעב אבל לא מוכן להכניס את הבקבוק לפיו רק לאחר שהוא נרדם - אני מוציאה לו את המוצץ והא אוכל. הרגל מגונה זה הפך לו את הלילה עם היום וכעת הוא מתעורר כל 3.5 שעות בלילה לאכול וביום כשהוא פוקח את עיניו הוא לא מוכן לאכול. ניסיתי לשנות את הטעם וגיליתי שעם קרונפלור (מעט בכל ארוחה) הוא מוכן לאכול- מטרנה לבד הוא יורק ומסרב גם בשינה לאכול. ניסינו סימילאק וגם את זה הוא לא רוצה. האם אני יכולה לגוון לו עם דייסות לגיל חצי שנה או שאני גורמת נזק? כיצד היית מציעה לי לחזור לעצמו ולאכול כשהוא ער ולא רק בשינה? מאיזה גיל ניתן להתחיל עם ירקות ועם מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שמסרב לאכול ער!!!

הוספת תגובה

• לאושר

כוכבית דוידיאן
    25/01/2009

היי, ראשית ההי חזקה, אין מצב שלא ניתן לטפל בו.
    מה שאת מתארת הוא מצב לא פשוט, את צריכה כמה לילות להחזיק מעמד ולהגיש לו רק מים, כדי להחזיר את השעון הביולוגי שלו.
    במידה ולא ילך אני ממליצה לך לבקש מהרופאה המלצה טיפול בהפרעות אכילה אצל תינוקות.

במון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו