בעיה עם אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם אוכל
    עינב
    24/01/2009

שלום רב, בני בן שנה ושמונה חודשים ובוא מאוד קשה עם אוכל. ראשית אין לו סבלנות לשבת בכיסא יותר מכמה דקות ולעיתים לא רוצה להגיע לכסא בכלל. הוא לא רוצה לאכול בשר ועוד הרבה דברים, אם כבר אוכל זה רק פסטה, מעדן שוקולד בלבד, קוטג', אפונה, פתיתים, לעיתים ביצה וחלב(פורמולה), חומוס, לעיתים סלק ולפעמים אפשר להגניב עוף אם אני חותכת אותו ממש קטן ומערבבת עם האוכל. יש ימים שהוא פשוט לא אוכל בגן כלום.. לעיתים אני אפילו רודפת אחריו עם האוכל , רק כדי שיאכל משהו (למרות שאני יודעת שזה לא בסדר), מה לעשות?. (הוא לא אוכל חטיפים, אני לא מציעה לו כיוון שאני מעדיפה שיאכל אוכל). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם אוכל

הוספת תגובה

• לעינב

כוכבית דוידיאן
    25/01/2009

היי יקירה, ראשית זיכרי שצריך הרבה סבלנות, לא לוותר אבל גם לא לרדוף אחריו עם אוכל, זה גם דרך להשיג תשומת לב, האמרה אומרת שילד רעב בסוף יאכל.
    אם לא הולך אני ממליצה לך על פורמולה בשם ביוסטראט, את יכולה להשיג אותה בחנות טבע, היא מכילה תמצית שמרים וצמחים המסייעים להגברת התיאבון, יש לי הרבה נסיון עם זה ואני ממליצה לך בחום, המינון הוא לפי המינון המומלץ על הבקבוק.

זיכרי שוב, להיות חזקה ולא לוותר, כמו כל שלב בחינוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו