מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אוכלעינב24/01/2009
שלום רב, בני בן שנה ושמונה חודשים ובוא מאוד קשה עם אוכל. ראשית אין לו סבלנות לשבת בכיסא יותר מכמה דקות ולעיתים לא רוצה להגיע לכסא בכלל. הוא לא רוצה לאכול בשר ועוד הרבה דברים, אם כבר אוכל זה רק פסטה, מעדן שוקולד בלבד, קוטג', אפונה, פתיתים, לעיתים ביצה וחלב(פורמולה), חומוס, לעיתים סלק ולפעמים אפשר להגניב עוף אם אני חותכת אותו ממש קטן ומערבבת עם האוכל. יש ימים שהוא פשוט לא אוכל בגן כלום.. לעיתים אני אפילו רודפת אחריו עם האוכל , רק כדי שיאכל משהו (למרות שאני יודעת שזה לא בסדר), מה לעשות?. (הוא לא אוכל חטיפים, אני לא מציעה לו כיוון שאני מעדיפה שיאכל אוכל). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינב
כוכבית דוידיאן25/01/2009היי יקירה, ראשית זיכרי שצריך הרבה סבלנות, לא לוותר אבל גם לא לרדוף אחריו עם אוכל, זה גם דרך להשיג תשומת לב, האמרה אומרת שילד רעב בסוף יאכל.
אם לא הולך אני ממליצה לך על פורמולה בשם ביוסטראט, את יכולה להשיג אותה בחנות טבע, היא מכילה תמצית שמרים וצמחים המסייעים להגברת התיאבון, יש לי הרבה נסיון עם זה ואני ממליצה לך בחום, המינון הוא לפי המינון המומלץ על הבקבוק.
זיכרי שוב, להיות חזקה ולא לוותר, כמו כל שלב בחינוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)