בת 8 חודשים מקיאה ממרקמים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים מקיאה ממרקמים שונים
    הדר
    26/01/2009

שלום רב. כאשר היתה בת 6.5 חודשים התחלנו להתנסות במזון מוצק. מההתחלה היא דחתה את התפוח והאגס, ובננה למרות שהיא מאוד אוהבת הפסקתי לה בגלל שזה גרם לה לגזים מרובים ולהתפתל. כאשר ניסיתי ירקות היא לא הסכימה כל אחד לחוד ועשיתי טעות של מתחילים והבאתי לה מרק ירקות עשיר ואחרי 3 ימים נוצר לה עומס בבטן. כעת, ביתי בת 8 חודשים, אוכלת בצהריים מרק טחון היטב היטב מגזר, קישוא ועוף. כל כמה ימים אוסיף לה ירק ואראה כיצד משפיע. הבעיה היא כזו, גם כעת שאני מנסה תפוח או אגס בכל צורתם האפשרית, טחון עד כדי מים, מבושל או לא מבושל, ברגע שזה בפה שלה יש לה רפלקס הקאה ואם אני לא מצליחה מהר להוציא לה את זה מהפה היא מקיאה. ניסיתי לטחון פחות את מרק הגזר קישוא ועוף והתוצאה הייתה גם הקאה. א. מדוע היא מקיאה ממזון גרגרי? לא טחון מאוד? ב. איך להתקדם איתה מפה? איך להעשיר לה את הארוחות ובמה כך שלא תקיא? ג. האם הדבר עלול לגרום לה לחוויה לא נעימה עד כדי סירוב לאכול? תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם לי יש כזאות ילדה

חני
    08/11/2011

היי הדר . אני יודעת שההודעה לפני כמה שנים
    ההיתי רוצה להתייעץ איתך בעניין...כי אני עוברת את אותו דבר עם בתי בת 8 חודשים
    ואני מתוסכלת מאודדדדד

תודה חני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין תשובה

הדר
    02/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדר

כוכבית דוידיאן
    02/02/2009

היי, כמו הגדולים גם הקטנים רגישים לטעמים ומרקמים. אני לא ההיתי עושה מזה עניין, פשוט לנסות ולהכין לה כמה שיותר מחיתי- דייסתי, תנסי לשלב לה את הפירות עם דייסה או אבוקדו ושקדיה.
    לגבי האגס, המרקם שלו מראש גרגיירי והרבה ילדים לא אוהבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו