שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    ליאת
    07/02/2009

שלום, התינוק שלי בן חודשיים וקצת וכאשר הוא יהיה בן 4 חודשים הוא ישהה במשפחתון מ-8:00 עד 16:00. אני מעוניינת לשאוב חלב כך שעד גיל חצי שנה הוא יאכל רק חלב אם. נכון לחודש האחרון אני שואבת פעם ביום והוא אוכל ארוחה אחת מבקבוק. יש לי מספר שאלות: 1)לגבי סוג הבקבוק שהוא אוכל ממנו-האם יש סוג מועדף? והאם אני יכולה לתת לו ממספר סוגי בקבוקים שונים? (כרגע הוא אוכל מ"טומי טיפי" וחשבתי לתתת לו גם מ"MAM")? 2)לגבי אחסון חלב: כמה זמן חלב אם יכול להישאר מחוץ למקרר? כמה זמן במקרר? וכמה זמן מוקפא? 3)האם כדאי לי להתחיל מעכשיו לשאוב חלב ולהקפיא כדי שיהיה לי מספיק מנות לתת לתינוק כשיהיה בן 4 חודשים וילך למשפחתון?האם החלב שאני אשאב עכשיו יהיה לו מספיק טוב מבחינה תזונתית (הרכב פחמימות-חלבונים-שומנים ונוגדנים) גם בעוד חודשיים? תודה על התשובות ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• לליאת

כוכבית דוידיאן
    10/02/2009

אינני מומחית להנקה ואני מאוד ממליצה לך לפנות לפורום המתחה בכך.
    מעבר לכך, סוג הבקבוק ממש שאינו משנה וכמובן שאין בעיה להחליף ולשנות, להיפך טוב שהתינוק יתרגל למספר בקבוקים/פטמות.

לגבי איכות החלב בהקפאה: לפי ידיעתי אין חשש כלל ונששארים בחלב כל המרכיבים החשובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו