מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האכלת תינוק בן חודשייםדינה22/02/2009
שלום רב! יש לי תינוק בן חודשיים וחצי. בחודשיים הראשונים אכל סימילאק רוב היום וחלב שאוב פעמיים-שלושה ביום (לא היה לי הרבה חלב וכעת הוא נגמר לצערי). כעת הוא ניזון מסימילאק טופ פרי (בהמלצת הרופאה). השאלה שלי נוגעת למרווחים בין ההאכלות. אני משתדלת להאכיל אותו כל שלוש שעות, כאשר כל פעם הוא אוכל 120 CC. ברוב הפעמים הוא מסיים את כל הבקבוק. הבעיה היא שהוא לא מסוגל להחזיק מעמד שלוש שעות ואני "נשברת" ונאלצת להאכילו כל שעתיים וחצי. בלילה לעומת זאת, אין לו בעיה לישון 6-8 שעות רצוף ללא אוכל, אך ביום לאחר כשעתיים מההאכלה הוא מתחיל לקטר, ליבב ולבכות. אני די בטוחה שהבכי נובע מרעב, משום שזה לא בכי של גזים ולא כאבים אלא יותר כמו קיטור, מה גם שהוא מקבל את הבקבוק הוא חוטף אותו כאילו לא אכל יומיים... יש לציין, כי עד כה הוא עלה יפה במשקל, הוא באחוזון 50, יציאות בסדר גמור. מה אני יכולה לעשות? האם ניתן להעלות את הכמות שהוא אוכל? או שזה בסדר בגיל הזה להאכיל כל שעתיים וחצי? מתנצלת על האורך. תודה מראש על תשובתכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
כוכבית דוידיאן22/02/2009היי, בגילו הוא עדין יכול לאכול כל שעתיים וחצי אך אני ממליצה לך לבדוק עם אחות טיפת חלב את הכמות המתאימה למשקל שלו בפער של שלוש שעות בין הארוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)