תינוק בן חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש
    רונית
    24/02/2009

בני הקטן נולד במשקל 3.050, וחזר למשקל הלידה שלו לאחר 10 ימים. קצת קשה לי לומר כמה שוקל עכשו כאשר הוא בן חודש, אבל אני מניחה שהוא עלה קצת במשקל. הבעייה היא שהוא דורש אוכל כל שעתיים, מקסימום שעתיים וחצי, ובכל ארוחה אוכל רק 60, אולי 80. אני יודעת שהמרווחים אמורים להיוות של 3 שעות לפחות וכמויות האוכל גדולות יותר, אבל הוא מתעייף אחרי 60 ונרדם, וגם אם מעירים אותו- הוא יורק את הפטמה ועושה פרצוף. אחרי שעתיים הוא רעב שוב (הוא באמת רעב, ניסינו לשחק איתו, להחליף ללו, לתת לו מוצץ- הכל. הוא פשוט רעב) יש לציין שיש לו יציאה אחת ליום- אני לא יודעת אם זה תקין או מראה שהוא אוכל מעט מדי. מילא שזה סיוט להאכיל אותו כל שעתיים- גם בלילה, בסה"כ 12 האכלות ביום, אבל השאלה היא האם זה תקין בכלל?? זה לא מכביד על מערכת העיכול שלו? אשמח לתשובה מהירה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש

הוספת תגובה

• לרונית

כוכבית דוידיאן
    28/02/2009

היי, בגיל חודש זה עדין לא זמן לחינוך. בכל מקרה תבדקי אם הפיטמה קטנה לא מידי ולכן קשה לו לאכל ממנה אולי כדאי לשקול להחליף את הפטמה של הבקבוק לחברה אחרת או לשלב אחר.
    לגבי ארוחות של כל שעתים לערך, אין מקום לדאגה בשלב זה.
    וכמובן לגבי היציאות, לפחות פעם ביום זה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו