מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה..לילך24/02/2009
בני בן 9.5 חודשים. הוא מתפתח יפה. משקלו עד לפני חודש היה 10.500 וגובנהו 74. מאז שנולד הוא אוהב לאכול. ממש אוהב.... בגיל 6.5 חודשים התחלתי לתת לו מוצקים. בהתחלה ירקות מעוכים, ירק, ירק, ואחכ פירות ובהמשך מרק עם עוף ובשר. בחודש האחרון התחתי לגוון לו. פסטות, אורז, פתיתים וכו. כבר כמעט שבוע שהוא לא מוכם לאכול את האוכל שעד כה ממש אהב ואכל ממנו הרבה. פתאום הוא מסרב לאכול ממנו....אז אני נותנת לו בקבקוק סימילאק במקום ומעדן או ביסקוויט למרות שזה לא תחליף... אני מאוד מודאגת.... לא יוצאות לו שיניים. (יש לו כבר 6 שינים) הוא מרגיש טוב. מתנהג כרגיל... הכל רגיל ורק עניין האוכל השתנה לפתע בקיצוניות.... שמתי לב כי לאחרונה הוא גם מתעקש לאכול הכל לבד. בידיים שלו אז אני מאפשרת לו אבל לא את כל המאכלים הוא יכול לבד ואני חייבת להאכילו קצת בכפית אך הוא סוגר את הפה ומסתובב וזננה כל כך מוזר לי במיוחד עליו שהוא ככ אוהב לאכול.... הוא איתי בבית , עוד לא נכנס לגן... אני אובדת עצות... האם ישנה בעייה פה שמצריכה בירור? מה עליי לעשות?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
כוכבית דוידיאן28/02/2009היי, אני לא חושבת שיש מקום לדאגה.
מעבר לכך כמובן שכל מה שתיארת כאן, קשור יותר בחינוך. הוא צריך להבין שאת מאכילה אותו והוא יכול בין לבין "לעזור לך". לא לוותר ולא להישברץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)