בת 4 חודשים קמה בבכי משינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 חודשים קמה בבכי משינה
    חסוי
    01/03/2009

שלום, ביתי בת ארבעה חודשים. בעיקרון לא קשה להרדים אותה לשנת הלילה אך בימים האחרונים נרדמת ומתעוררת בבכי כמה פעמים. לפעמים אני נותנת לה השלמת אוכל, לפעמים מחזיקה אותה עליי עד שנרדמת. ניסיתי לראות אולי צומחות לה שיניים, אבל לא נראה לי... אני לא מבינה למה היא קמה בבכי. לפעמים זה קורה גם אחרי שנת צהריים. אני חוששת שאם אני אמשיך להתייחס לכל בכי שלה היא תתרגל למשוך כך תשומת לב, אבל מצד שני אני חוששת שמשהו מציק לה ואני מרגישה צורך להתייחס מייד. יש לציין שאני לא עושה סיפור מכל בכי, אני מדברת איתה, מלטפת אותה או מרימה אותה - אבל תמיד מתייחסת כמעט מייד. - כל המצב הזה תקין? מה כדאי לי לעשות? שאלה נוספת - אני מניקה אותה כשלוש פעמים ביממה והשאר אני נותנת לה סימילאק. בשבוע האחרון הגדילה את זמני הארחות לכל 4 שעות במקום 3. ביום וחצי האחרונים אוכלת לפתע כל שלוש שעות (בלילה ישנה בסדר ומדלגת לפחות על ארוחה אחת). מה יכולה להיות הסיבה לכך? היא לא אמורה להיות בקפיצת גדילה...(שוקלת קצת פחות מ 6 קילו ואוכלת כ 800 CC ליממה) והאם כדאי להתחיל להוסיף לה אבקת דייסה לסימילאק שלפני השינה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 חודשים קמה בבכי משינה

הוספת תגובה

• לחופית.

ד''ר חוה סולם
    05/03/2009

שלום רב!
    שימי לב לסוג הבכי שלה, והאם היא נרגעת עם האוכל, או רק על הידיים, בכי באמצע הלילה קשור בד"כ לכאבי אזניים, לעיתים אם הבכי חריג כדאי לפנות לרופא.
    בכללי נשמע שאת יודעת את ליבה של ביתך.\
    כן, קיימת אפשרות להוסיף לה דייסה לקאת הלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו