איך להוסיף אופטימיל להנקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוסיף אופטימיל להנקה?
    שני הרפז
    06/03/2009

הבן שלי הוא בן 7 חודשים ועדיין יונק. החלטתי לחזור לעבוד ולהתחיל להרגיל אותו לתמ"ל.הייתי בחוג בית וקבלתי אופטימיל. רציתי לתת לו מספר פעמים ביום את האופטימיל ולהניק אותו בבוקר לפני העבודה ובערב אחרי העבודה. חברה שלי טוענת שאסור לשלב כי אם אני גם אניק התינוק לא יסכים לתמ"ל (הגיוני,לא?) מצד שני אני לא רוצה לוותר על חלב האם ועדיף פעמיים ביום מבכלל,לא. בקיצור מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אני משלבת תמ"ל עם הנקה

אביבית
    07/03/2009

אמנם משלבת עם מטרנה, אבל הצלחתי לשמור על שתי הנקות ביום למרות שהבהילו אותי שהחלב יגמר לי לחלוטין. נורא חששתי אבל היום המצב אידאלי מבחינתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

כוכבית דוידיאן
    16/03/2009

היי, את בהחלט צודקת, את יכולה לשלב לו תמ"ל לפי הצורך ומתי שיוצא לך להניק, התינוק יתרגל למה שאת תרגילי אותו וכמובן עדיף אפילו ארוחת הנקה אחת ביום מאשר לא כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו