בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה
    אמא'לה
    11/03/2009

שלום רב, הפיצפונת היתה בת חצי שנה לפני כשבועיים. לפני כשלושה שבועות התחלתי לנסות מוצקים. את המרק היא מקבלת יפה מאוד אבל הפירות, באשר הם, ממש לא נראים לה. ניסיתי תפוח,אגס,בננה וגם גרבר והיא טועמת אבל לא מוכנה להמשיך. בנוסף,מתעוררת ה מ ו ן בלילה ולא נרגעת עד שלא מקבלת אוכל. להלן סדר יום טיפוסי : 7:15 הנקה 10:00 טעימת פירות בגן (כי לא מוכנה יותר מזה) + 160CC חלב שאוב 12:30-13:00 מרק ירקות 16:00 הנקה 18:00 שוב נסיון לפירות 19:15-19:30 הנקה לפני השינה. 23:00 קמה מהשינה ל 160CC מטרנה לילה טוב (ניסינו גם סימילאק בתוספת דייסת קורנפלור) 02:30 מתעוררת ולא נרגעת עד שמקבלת אוכל (בד"כ הנקה) 05:30 שוב מתעוררת בוכה ונרגעת רק עם אוכל : ( 07:00 קמה שבעה, חייכנית וטובת לב (ואני מניקה כי היא הולכת לגן...) הצילו, איך נפתרים מהיקיצות המעיקות של 02:30 ו 05:00?! ניסינו להרגיע אותה בלי אוכל ולהחזיר אותה לישון אבל כלום לא עוזר. לא ידיים, לא נדנוד, לא שבעלי לוקח אותה ואני רחוקה. היא פשוט בוכה עד שמקבלת אוכל (לפעמים בוכה גם 45 דק אם לא נותנים לה לאכול...) הייתי שמחה גם לדעת מה עוד אוכל לתת לה לנסות לאכול(היא מאוד מעוניינת). היום אכלה לי מהצלחת חתיכות עוף בהנאה רבה ואני חששתי שאולי זה מוקדם מידי. כמו כן, אחרי שבוע שלם עם חום היא ירדה במשקל בצורה ניכרת. האם לתת לה להעלות אותו לבד או להוסיף משהו לתזונתה? תודה רבה רבה על העזרה : ) וחג פורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה

הוספת תגובה

• אמא'לה

כוכבית דוידיאן
    16/03/2009

היי, קצת סבלנות, אתם בתחילת הדרך לאט לאט היא תתרגל לטעמים ולמרקמים.
    לגבי הלילה, צריך אורך רוח, לקחת בחשבון 2 לילות לפחות ללא שינה, וכאשר היא מתעוררת להגיש לה מים ולא יותר, סביר להניח שהיא תבכה, לא להיבהל, שתדע שאתם שם וזהו. אחרי יומיים כאלה סביר להניח שהיא תתעשת, היא כך גם תהיה רעבה יותר במהלך היום ותהיה פחות בררנית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו