מרק לתינוק בכלי נירוסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרק לתינוק בכלי נירוסטה
    מאיה
    11/04/2009

שלום רב,
    מזה חודשים אני נכנסת לפורום ואני חייבת לציין...הפורום הכי מעניין שראיתי. ועוד דבר ששמתי לב המומחים של הפורום מקפידים לענות לכל שאלה שנשאלת. זה לא קורה בדרך כלל ואני חייבת לשבח אותם.
    אינני יודעת אם זה המקום המתאים לשאול כיוון שלא ראיתי פה שאלות הקשורות לנושא.
    אני נוטה לבשל לתינוק שלי מרק ליומיים בסיר נירוסטה. אני מכניסה למקרר בתוך הסיר וביום למחרת מוציאה מהמקרר ושמה את הסיר על הגז לחמם את המרק שוב.
    היום קראתי באינטרנט ששומן ואוכל חמוץ תוקפים את המתכת וסירי נירוסטה פולטים חומרים מסוכנים. האם זה נכון???
    כאשר אני מרתיחה לבני מים בסיר נירוסטה הרבה פעמים יש למים טעם לוואי של ברזל. האם זה מסוכן?

אני מתנצלת מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול.

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרק לתינוק בכלי נירוסטה

הוספת תגובה

• לאמא

ד''ר חוה סולם
    13/04/2009

לאמא שלום רב!
    לשאלתך בנושא סיר המרק, אין בעייה לחמם פעם אחת לאחר הבישול הראשוני.
    לגבי הבישול בסירי נירוסטהף אן כלל בעייה וזה בטיחותי לאור כל המחקרין, אסור לבשל
    בסירי אלומיניום,במיוחד לא עם מלח הקושר אליו את האלומיניום.
    אין בעייה להרתיח מים בסיר נירוסטה, אך יש לוודא שהחומר ממנו מורכב עומד בתקנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו