מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 8 וחצי חודשיםמאיה23/04/2009
שלום רב,
בני בן 8 וחצי חודשים לפני כחודש שקל 7900 ומאז לא מדדתי את המשקל שלו.
בשבוע האחרון התחלתי לתת לו 3 ארוחות מוצקים ביום.
בבוקר: דייסה על בסיס מים+פרי (תפוח או בננה)
בצהריים :מרק ירקות עם עוף ( הוא אהב את המרק בדר"כ אך לאחרונה לא רוצה לאכול ממנו)
בערב: חצי אבוקדו+עגבנייה
השבוע התחלתי לפורר לו לחם עם העגבניה ולהוסיף גם טחינה.
ובבקרים מידי פעם אני מוסיפה לו שזיפים יבשים כי הוא סובל מעצירויות.
בין הארוחות אני משתדלת להניק אותו אך לאחרונה הוא יונק רק דקה ואז מסובב את הפנים.
וזה גורם לכמות החלב לרדת ובפעמים שהוא ממש רוצה חלב כבר אין הרבה.
אני לא יודעת מה לעשות האם לתת לו יותר מוצקים בגלל שהוא לא מקבל מספיק חלב?
הוא גם לא כ"כ לוקח פורמולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מאיה23/04/2009בלילה הוא ישן לידי וכשהוא משמיע קולות אז אני מניקה אותו כאשר הוא עדיין שוכב ועם עיניים עצומות (הוא עדיין ישן). קראתי בפורום שלא טוב להאכיל תינוק כאשר הוא ישן. הטם תוכלו להסביר לי את הסיבה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרפת לשאלה של מאיה!!!
שני23/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר חוה סולם24/04/2009שלום רב!
יש אפשרות לתת 3 מנות מוצקים ביום, אך לתת גם 3 מנות תמ"ל כאשר אחת תכיל גם דייסה,
וזה טוב להוסיף בערב, אפשרי דייסת קינואה שיכולה לעזור לפעילות המעיים, ואו גם לנסות
לתת לתינוק מים בין הארוחות, או להשרות 5 תמרים בכוס מים פושרים, למספר שעות, להעביר
לקרור, לאחר 3,4 שעות לסנן, אפשרי לחלק למספר פעמים ביום, ואו גם ביום שלמחרת, משרה
זה טוב לפעולת מעיים וגם מחזק את הגוף,(השזיפים מפעילים את המעיים, אך עלולוים לגרום
לאבוד מלחים.
לגבי מרק הירקות, תנסי כל פעם להחליף את הירק ולראות מה תינוקך אוהב במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)