הקניית טעמים ומרקמים גיל 6-8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקניית טעמים ומרקמים גיל 6-8 חודשים
    אמא חוששת -
    24/04/2009

ביתי מנוזלת מזה יממה ובבדיקת רופא ילדים הבוקר מסתבר שזה משהו קל. האם יכול להיות שהיא אלרגית למשהו במזון שאני צורכת מעבר למזג אוויר הקריר.

ברצוני לברר לגבי אפשרות שימוש בסילאן, דבש התמר
    האם יש חשיבות לשימו במוצר אורגני ? הואיל וניתן להשגה רק בבתי טבע.

האם אפשר להתחיל בקוואר מורתח ומבושל במים+ מלח וטחון כבר? או שזה אקוטי להמתין לגיל מאוחר יותר. (אני נלא בעד תחליף חלב)

האם יש להסתפק בירק מהמרק תפוח אדמה / קישוא / גזר וכד'/סלרי/ בטטה. ואח"ג לשלב החזה העתיר בברזל- מהמרק ה טחון והמסונן

האם אפשר לתבל בשמן זית או שמן אחר ? או להסתפק בשמן מהעוף.

הכלכלה היחידה של ביתי עד לפני שבוע היתה חלב אם- לא שאוב ואני מעוניינת להקנות לה הרגלי תזונה. היא מלקקת מכפית. ויודעת להחזיק כוס.

אודה על משוב

שבת שלום ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאמא חוששת

ד''ר חוה סולם
    24/04/2009

שלום רב!
    נזלת אקוטית בד"כ אינה קשורה לאוכל,(התינוק בד"כ מוריד בעצמו את כמות המזון, ומקל על
    עצמו את תהליכי הריפוי, אך חשוב להקפיד על שתיה, ולדעתי כדאי להשרות 5 תמרים בכוס מים
    פושרים, לקרר ולהמתין 3 שעות , לסנן ולתת לשתות במשך היום.
    השימוש בסילאן מותר ללא כל תוספות כימיות, יש לשמור בקרור לאחר הפתיחה.
    המינון לתינוק; 1 כפית לכוס מים בטפ' של התמ"ל.

בגיל של תינוקך מומלץ להוסיף לתמ"ל דייסה המיוחדת לתינוק. לפי המנון המומלץ הרשום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו