עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    שרון אדרי
    11/05/2009

שלום יש לי תינוקת בת חצי שנה הייתי איתה השבוע בטיפת חלב היא שוקלת 6.300 ואורך של 67.5 ואמרו לי שהיא ממש מתחת לעקומה יש לציין שהיא מקבלת רק הנקה והתחלתי גם פירות וירקות היא קיבלה את זה יפה מאוד אבל לאחר החיסון לא מראה כלכך נכונות...ברצוני לדעת מה אפשר לעשות על מנת שתעלה במשל בלי שאני יצטרך לוותר על ההנקה כי גם הגדולה שלי הייתה ככה וויתרתי ועד היום אני מצטערת כי גם עם המטרנה היא לא עלתה ממש...

אשמח לקבל תשובה במהרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• לשרון

כוכבית דוידיאן
    12/05/2009

היי, ראשית כל הכבוד על כך שאת מניקה עדין בגיל הזה, גם עם הנקה חשוב מאוד לשמור על רצף קבוע של ארוחות, התינוקת כבר מספיק בשלה כדי לפתוח פערים בין הארוחות.
    הקפידי להאכילה בזמנים לדוגמא: 7:00: הנקה
    10:00: ארוחת פירות+ כפית שקדיה 13:00: מרק ירקות עם שיבולת שועל 16:00: הנקה 19:00-20:00: הנקה: לפני השינה ניתנת אפשרות לשאוב ולהעשיר את החלב השאוב בדייסה שתתעכל לאט יותר ותעזור ללילה ארוך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו